Mondelēz International avansează în atingerea obiectivelor din strategia ESG "Snacking Made Right"

F.D.
Companii / 18 mai 2023

Mondelēz International avansează în atingerea obiectivelor din strategia ESG "Snacking Made Right"

Mondelēz International a publicat Raportul Snacking Made Right pentru anul fiscal 2022, progresând în ce priveşte priorităţile de mediu, sociale şi de guvernanţă (ESG) şi îndeplinind misiunea companiei de a conduce viitorul snackingului, arată un comunicat de presă remis Redacţiei.

Raportul face parte din obiectivul mai amplu al companiei de a oferi informaţii transparente şi măsurabile părţilor interesate, cu privire la obiectivele, politicile, iniţiativele şi programele sale ESG, căutând în acelaşi timp să amplifice şi să accelereze viziunea de sustenabilitate a companiei de a contribui la crearea unui viitor în care împreună oamenii şi planeta prosperă.

Anul trecut, compania a amplificat importanţa sustenabilitatăţii, care a devenit al patrulea pilon al strategiei sale de creştere pe termen lung. Acest raport prezintă activităţile Mondelēz International pentru a deveni o companie de snacking mai sustenabilă, care va contribui la facilitarea inovaţiei şi a creşterii accelerate pe termen lung, pornind de la priorităţile părţilor interesate.

"Pe măsură ce continuăm cu încredere în cel de-al doilea deceniu ca o companie globală de snacking responsabilă, cu o creştere mare şi cu o gamă largă de produse, acordăm prioritate domeniilor cheie ale Snacking Made Right, astfel încât să putem avea o creştere inovatoare şi mai durabilă, în mod corect pentru oameni şi pentru planetă", a declarat Dirk Van de Put, preşedinte şi CEO al Mondelēz International. "Sunt mândru că la Mondelēz International înregistrăm progrese în direcţia realizării viziunii noastre, într-o perioadă de schimbări şi provocări considerabile. Demonstrăm angajamentul nostru clar de a conduce viitorul snacking-ului."

Raportul Snacking Made Right din acest an ilustrează progresele înregistrate de companie în vederea atingerii obiectivelor sale pentru 2025, inclusiv aprovizionarea cu ingrediente mai sustenabile, contribuţia la reducerea schimbărilor climatice, îmbunătăţirea ambalajelor, promovarea iniţiativelor de diversitate, echitate şi incluziune (DE&I) şi sprijinirea consumatorilor, colegilor şi comunităţilor.

În ultimul an, compania a făcut progrese considerabile în direcţia îndeplinirii obiectivelor sale pentru 2025, inclusiv:

aprovizionarea mai sustenabilă a ingredientelor cheie, reducerea impactului climatic, respectarea drepturilor omului şi îmbunătăţirea ambalajelor pentru a fi reciclabile.

o companie cu o forţă de muncă diversă, cu oameni talentaţi, înregistrând progrese importante în ambiţiile noastre globale DEI pentru colegi, cultură şi comunităţi.

Compania a anunţat, de asemenea, următoarea fază a programului Cocoa Life, susţinută de o finanţare suplimentară de 600 de milioane de dolari până în 2030, ceea ce reprezintă o investiţie totală de 1 miliard de dolari de la începutul programului, pentru a creşte scara volumului de cacao, pentru a colabora cu aproape 300.000 de fermieri până în 2030 şi pentru a-şi accelera impactul.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb