MONEYCORP S-A LANSAT ÎN ROMÂNIA Nicholas Haslehurst: "România reprezintă o piaţă cheie pentru Grupul moneycorp"

Laura Boico
Companii / 29 septembrie 2016

Moneycorp România a avut, săptămâna trecută, evenimentul de lansare la reşedinţa ambasadorului Marii Britanii la Bucureşti, unde au participat peste 80 de invitaţi, oameni de afaceri şi oficialităţi, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

"Una dintre părţile cele mai plăcute în ceea ce priveşte atribuţiile unui ambasador britanic este posibilitatea de a sărbători intrarea pe piaţa locală a unei companii britanice. Felicit moneycorp, specialişti în schimburi valutare, pentru inaugurarea biroului din Bucureşti. Îi urez companiei mult succes", a declarat Paul Brummell, Ambasadorul Marii Britanii în România.

Nicholas Haslehurst, CFOO Grupul moneycorp a precizat că "România reprezintă o piaţă cheie pentru Grupul moneycorp în cadrul strategiei noastre de expansiune internaţională. Implementarea tehnologiei de ultimă generaţie şi a produselor noastre, împreună cu experienţa vastă în bănci şi trezorerie a unei echipe de oameni pasionaţi, vor oferi o alternativă perfectă pentru toate companiile şi persoanele fizice care caută soluţii alternative pentru schimburile valutare, acoperirea riscului valutar şi efectuarea de plăţi internaţionale", spune acesta.

De asemenea, Johan Gabriëls, Director General moneycorp România, a menţionat că experinţa acumulată pe parcurs vine atât în sprijinul persoanelor fizice, cât şi al companiilor prin intermediul unor cotaţii competitive şi consultanţă de specialitate.

"Experienţa noastră în domeniu vine atât în sprijinul persoanelor fizice, cât şi al companiilor, ajutându-i să reducă costurile în momentul efectuării de plăţi externe, prin intermediul unor cotaţii competitive, consultanţă de specialitate şi o platformă de tranzacţionare on-line sigură şi uşor de folosit", a spus acesta.

Despre moneycorp

Este una dintre cele mai mari companii specializate în schimburi valutare şi plăţi internaţionale, de peste 35 de ani, fiind unicul furnizor de servicii integrate de schimb valutar din Marea Britanie, care operează în fiecare ramură a industriei valutare.

Moneycorp a tranzacţionat în 2015 peste 30 miliarde Euro în aproape 100 de valute, 7,2 milioane de tranzacţii.

Moneycorp este numele comercial sub care TTT Moneycorp Limited tranzacţionează, fiind autorizată şi reglementată de FCA (Financial Conduct Authority) Marea Britanie, pentru activitatea de furnizare de servicii de plăţi. În conformitate cu cerinţele Autorităţii de Reglementare - FCA, toate fondurile clienţilor sunt protejate în conturi segregate.

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb