MoneyGram extinde locaţiile fizice pentru serviciile de transfer de bani în România prin parteneriatul cu Arsis Trading SRL

T.B.
Companii / 14 septembrie 2023

Marius Dobrescu, Head of Sales MoneyGram pentru Europa de Sud

Marius Dobrescu, Head of Sales MoneyGram pentru Europa de Sud

MoneyGram International, Inc anunţă o nouă colaborare cu Arsis Trading SRL pentru a extinde accesul la opţiunile de transfer de bani la nivel naţional, cât şi internaţional, în întreaga ţară, se arată într-un comunicat al MoneyGram, remis redacţiei.

Prin această colaborare, oricine poate trimite şi primi bani folosind serviciile MoneyGram în locaţiile Arsis din România, se mai arată în comunicat. Toţi cei care au nevoie de rapiditate şi siguranţă folosind serviciile de transfer de bani, au peste 140 de opţiuni fizice noi, în întreaga ţară. Transferurile de intrare şi ieşire în numerar sunt facilitate în moneda locală, informează sursa citată.

"Cum interesul companiilor pentru folosirea reţelei noastre globale este în creştere, suntem entuziasmaţi de interesul şi cererea pentru serviciile noastre şi de abia aşteptăm să lucrăm cu Arsis pentru a extinde şi facilita accesul la soluţiile noastre fintech în întreaga Românie.", a declarat Marius Dobrescu, Head of Sales MoneyGram pentru Europa de Sud, aşa cum se arată în comunicat.

În România, transferurile de bani, atât de intrare, cât şi de ieşire, au înregistrat o creştere în ultimii ani, conform comunicatului. Potrivit Băncii Mondiale, în 2022, consumatorii din străinătate au trimis în ţară peste 11 miliarde de dolari ca remitenţe personale. În 2021, clienţii din România au trimis peste 642 de milioane de dolari prietenilor şi familiei din întreaga lume, mai transmite MoneyGram.

MoneyGram continuă să-şi extindă prezenţa fizică în regiune, pentru a răspunde mai bine nevoile clienţilor săi şi pentru a oferi o experienţă cât mai comodă şi mai uşoară şi pentru transferurile de bani în numerar, se mai arată în comunicat.

"Suntem încrezători că această colaborare va aduce beneficii semnificative atât clienţilor noştri care ne trec pragul în fiecare zi, cât şi celor care doresc să trimită sau să primească bani la nivel mondial", a declarat Daniel Florea, Director General Arsis Trading SRL. "Ne propunem să consolidăm şi să extindem prezenţa MoneyGram prin oferirea de servicii de înaltă calitate", potrivit comunicatului MoneyGram

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb