Motoractive Leasing şi-a deschis o societate pentru închirierea autoturismelor

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Auto / 8 iunie 2007

Motoractive IFN a deschis în Bucureşti, o societate pentru închirierea autoturismelor şi utilitarelor de capacitate mică, Motoractive Services SRL, cu un capital social de 700.000 de lei (aproape 215.000 euro), potrivit datelor publicate în Monitorul Oficial.

Compania Motoractive Leasing este specializată în produse de finanţare auto, care reprezintă circa 90% din portofoliul companiei, majoritatea contractelor fiind încheiate pe o durată cuprinsă între trei şi cinci ani.

Valoarea bunurilor finanţate de Motoractive Leasing în primul trimestru din 2007 a fost de 37 milioane euro, în urcare cu 38% faţă de intervalul similar din 2006, ca urmare a creşterii numărului de clienţi.

În 2006 compania a finanţat bunuri în valoare de 150 milioane euro, în creştere cu 66% faţă de 2005, când au fost finanţate bunuri în valoare de 91,31 milioane euro.

GE Money, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric, controlează 78% din capitalul Leasemart Holding BV (deţinătoare a companiei Motoractive Leasing), după o achiziţie "la pachet" cu alte două companii financiare, Estima Finance şi Domenia Credit, finalizată în septembrie 2006.

Motoractive Leasing a semnat primele contracte în anul 1999, până în momentul respectiv suma finanţată depăşind 300 milioane de euro. Compania oferă finanţări de tip leasing pentru mai mult de 15.000 de clienţi, persoane juridice, persoane fizice şi persoane fizice autorizate.

Motoractive Leasing se adresează în principal segmentului corporatist, care reprezintă circa 70% din totalul portofoliului. Numărul persoanelor fizice care beneficiază de serviciile firmei a crescut constant, până la 30% din numărul total de clienţi. Serviciile din portofoliu sunt reprezentate în special de finanţarea vehiculelor (90%), dar există o preocupare permanentă pentru creşterea ponderii finanţărilor de echipamente.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb