Murfatlar România a fost premiată la Bruxelles

Ziarul BURSA #Frăţia Vinului / 11 aprilie 2005

Murfatlar România a cîştigat două medalii de aur şi trei de argint, în cadrul celui mai important concurs internaţional de vinuri: "Concours Mondial de Bruxelles" 2005, desfăşurat în perioada 31 martie - 2 aprilie.

"Nu rataţi ocazia de a vă etala cunoştinţele folosite pentru a crea un vin unic şi nici aceea de a vă vedea produsele recompensate cu cea mai înaltă distincţie existentă" spun organizatorii acestui concurs.

Murfatlar România nu a ratat oca-zia de a-şi etala cunoştinţele şi a răspuns provocării de la Mondialul Vinurilor, obţinînd singurele medalii de aur obţinute de vreun producător ro-mân intrat în concurs.

Gama de vinuri dulci a produ-că-torului român are, începînd cu această lună, în componen-ţă un campion recunoscut mondial, "Rai de Murfatlar Grand Reserve 2001", care a primit medalia de aur. Singurul vin licoros din ţara noastră, "Lacrima lui Ovidiu 12", a fost şi el recompensat cu medalia de aur.

Medaliile de argint au fost acordate pentru "Ferma Nouă Chardonnay 2003" (vin sec super-premium şi super-premiat); "Trei Hectare Chardonnay 2002" (premiat şi de alte competiţii titrate de profil) şi surpriza recoltei de anul trecut reprezentată de "Merlot 2004".

Vinurile româneşti au obţinut şapte medalii în cadrul Concursu-lui Mondial de la Bruxelles, cinci fiind adjudecate de "Murfatlar Ro-mânia". Dintre toţi producătorii ro-mâni participanţi la această ma-nifestare, "Murfatlar Ro-mâ-nia" a obţinut singurele medalii de aur.

Sub sloganul "Eticheta calită-ţii prin excelenţă", Mondialul Vinurilor de la Bruxelles este de 11 ani cea mai înaltă autoritate în domeniu.

Recunoscut de UE şi auditat în fiecare an de autorităţile belgiene, Mondialul Vinurilor premiază cele mai bune vinuri la nivel mondial.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb