Muzica "Ursus" prezintă Liberty Parade 2005

A.S.
Ziarul BURSA #Media-Advertising / 28 iulie 2005

Muzica URSUS, conceptul sub care se desfăşoară cele mai importante evenimente de muzică organizate de URSUS, Regele Berii în România, organizează şi anul acesta cel mai mare eveniment de muzică house - Liberty Parade 2005. La cea de a şasea ediţie spectatorii se vor bucura de imensa plajă liberă Liberty Parade Arena dintre Venus şi Saturn, înconjurată pe o parte de mare şi pe cealaltă de lacuri.

Scena Liberty Parade Arena va găzdui cele mai importante nume din muzică electronică românească: DJ Raresh, Suie Paparude, Raoul Russu, Optick, Allen, Horace Dan D., Rosario Internullo, Pagal, Dew Blue, Dan Ene şi Jay Bliss.

Invitaţii speciali din acest an sînt Filterheadz doi DJ belgieni aflaţi la prima vizită în România. Cariera celor doi a început în anii `70, în timpurile de glorie ale vinyl-ului şi au trecut pe rînd de la pop, rock, metal, jazz fusion pînă la proiecte R&B. Au ajuns apoi la remixuri semnate de Roger Sanchez şi David Morales, colaborează cu Zzino&Tomaz şi după succese notabile ca "Sunshine", Filterheadz intră pe tărîmul muzicii tribale.

Caravana Liberty Parade va pleca anul acesta pe 6 august din Olimp şi va ajunge pe plaja Liberty Parade Arena dintre Venus şi Saturn, adunînd de pe traseu toţi amatorii de distracţii maraton. Spectacolul de scenă va începe la ora 20.00 şi va continua fără oprire pînă la răsăritul soarelui.

Conceptul Muzica URSUS a fost lansat oficial anul trecut şi s-a bucurat de un succes deosebit la ultima ediţie Stufstock 2004, la Liberty Parade 2004 şi la Festivalul Muzica Ursus de la Cluj 2005. Sub numele Muzica URSUS, "Regele Berii în România" organizează o serie de concerte şi evenimente la care sînt invitate cele mai de succes trupe româneşti ale momentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb