Navalnîi cere înapoi Rusiei hainele în care a fost otrăvit, ruşii l-au trimis gol în Germania

A.P.
Internaţional / 21 septembrie 2020

Navalnîi cere înapoi Rusiei hainele în care a fost otrăvit, ruşii l-au trimis gol în Germania

Opozantul rus Aleksei Navalnîi cere Rusiei să-i returneze hainele pe care le purta atunci când a intrat în comă, luna trecută, şi acuză Moscova că reţine probe "vitale" în dosarul său, scrie Reuters.

Navalnîi a dezvăluit că hainele sale i-au fost luate înainte să zboare din Siberia şi a fost trimis "complet gol" în Germania pentru tratament, după ce i s-a făcut rău în timpul unui zbor. Laboratoare medicale din Franţa, Germania şi Suedia au arătat că principalul adversar al preşedintelui rus Vladimir Putin a fost otrăvit cu ngentul neurotoxic noviciok. Kremlinul a negat orice implicare în acest incident.

"Înainte să fiu transportat în Germania, mi-au luat toate hainele şi m-au trimis complet gol", a scris Navalnîi pe blogul său. "Având în vedere că au găsit Noviciok pe corpul meu şi că infectarea prin contact este foarte probabilă, hainele mele sunt dovezi foarte importante. Cer ca hainele mele să fie împachetate într-o pungă de plastic şi să-mi fie returnate".

Kremlinul a transmis, vineri, că Rusia are mijloace "limitate" de anchetă în cazul lui Alexei Navalnîi. Autorităţile ruse îi acuză pe susţinătorii lui Navalnîi că au sustras indicii legate de otrăvirea sa: "Din păcate, suntem limitaţi în capacitatea noastră de a desfăşura vreo anchetă. Şi asta pentru că se dovedeşte că au fost obiecte lichidate, scoase din ţară şi că nu putem lua cunoştinţă de analizele efectuate în Germania", a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, citat de agenţiile ruse de presă.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Autoritatile ruse umbla cu cioara vopsita si spun ca-i papagal.Spitalul este obigat sa-i dea lui Navalnîi toate bunurile care erau asupra lui.Se face un proces verbal cu absolut toate bunurile,inclusiv hainele(chiar daca sunt taiate).Medicii rusi au facut tot ce au putut pentru a-i salva viata,insa mai mult nu pot face fiindca le inchide Putin gura si lor.Daca un bolnav decedeaza bunurile se dau familiei.Oricum a-i lua-o rusii isi recunosc indirect vinovatia.

    1. Dar tu chiar crezi ca FSB l-au lasat pe asta sa plece din Rusia ? Era mort demult daca vroiau si totul este o actiune de marketing super !

      Ai pus botu' ! 

      L-au lasat fiindca nu au mai avut ce face.Ei s-au asteptat ca Navalnîi să decedeze in avion.Atunci rusii nu ar mai fi permis niciunui medic strain sa intre in tara.Ar fi spus ca a murit datorita unor tulburari metaboluce fara a preciza de ce anume au fost provocate.Si vorbeste mai frumos!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

10 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5050
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3163
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9016
Gram de aur (XAU)Gram de aur362.8761

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb