NELU BARBU:  "Guvernul va aloca 100 de milioane de lei pentru asigurarea căldurii în Bucureşti"

A.I.
Politică / 14 octombrie 2019

Nelu Barbu (sursa foto: Twitter)

Nelu Barbu (sursa foto: Twitter)

Guvernul a aprobat alocarea sumei de 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucureşti în vederea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat populaţiei, a declarat purtătorul de cuvânt al Executivului, Nelu Barbu, informează Agerpres.

"La propunerea Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Guvernul a aprobat un proiect de hotărâre de guvern privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziţia Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2019 pentru unele unităţi administrativ-teritoriale în vederea asigurării continuităţii serviciului public de alimentare cu energie termică în sistem centralizat populaţiei. (...) Este vorba despre 100 de milioane de lei pentru municipiul Bucureşti, de asemenea despre suma de 16,5 milioane de lei pentru Buzău şi pentru Giurgiu", a declarat Nelu Barbu, luni, la finalul şedinţei de Guvern.

El a explicat că, tot la propunerea MDRAP, Executivul a aprobat alocarea sumei de 1,5 milioane de lei din Fondul de rezervă bugetară la dispoziţia Guvernului pentru comuna Toporu din judeţul Giurgiu, bani necesari pentru continuarea unui proiect de investiţii, o lucrare privind canalizarea din comuna respectivă.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Ce porcarie! Guvernul da bani din bugetul national pentru ca toti bucurestenii, bogati sau saraci, sa plateasca la jumatate caldura! Ai o firma cu venit de milioane, ai salariu 10000 de euro, iti subventioneaza guvernul caldura, ca si la un batran cu 300 de lei pensie!!! Ala din Vaslui care n are bani de lemne sa se incalzeasca la iarna, lasa l sa moara, sa fie carnatii din Bucuresti fericiti!!!

    1. Termoficarea din toata tara nu este in faliment din cauza bucurestenilor.Cu ani in urma toate orasele ,care au termoficare centralizata si nu numai,au primit ajutoare si toate sunt in faliment.Cei 100 mil lei dati acum inseamna cca 2 % din datoria primariei catre ELCEN , nu din cauza bucurestenilor si cca 10 % din necesar pe perioada de iarna. Dar de ce sa nu moara si capra vecinului, este una din manifestarile care au adus termoficarea in starea de faliment.O alta cauza este capul plecat sabia nu il taie ,caracteristic acestui popor.Felicit inca odata toti oamenii care au facut posibil realizarea si difuzarea serialului ,,LAS FIERBINTI,,cel mai bun si real serial de 30 de ani.

      Termoficarea este in stare de faliment datorita existentei micro-centralelor de apartament. Eficienta acestora este mult mai mare fata de sistemul centralizat. Compari mere cu portocale, si nu se poate.

      Politicienii au intervenit prost in starea de faliment existenta. Adica nu trebuie sa moara numai capra vecinului trebuie sa moara si caprele de la Vaslui pentru a avea caldura in Bucuresti. Nu arunci bani intr-un sac fara fund, dar asta stiu sa faca politicienii pentru a fura si ei din banii aia. Acesti 100 de milioane sint de fapt 60 de milioane pentru ca 40 de milioane se duc in conturile la aia de se tine cu firea, cu barba, cu nea nelu si cu catelu'....

      Asa ca lasa gargara ca nu te uiti la serialul ala ca doar nu l-ai mentionat degeaba.  

      Domnu de la radet, termoficarea centralizata este o metoda de a fura bani!!! Lasati vaicarelile, probabil papati bani frumosi de acolo dar este o gaura neagra in buget! De ce trebuie sa platim toti incompetenta voastra? O centrala fe apartement plateste cat consuma, nu primeste pomana jumatate din consum! Da, sa moara capra vecinului, daca acesta e un hot care o hraneste din banii altora!

    Bravo Barbule, te-ai procopsit cu ciolanul consulatului la Shanghai, ai "muncit" serios pentru sinecura asta, l-ai depasit pe zaharescu, vedeta latrinelor voiculesciene...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb