NELU TĂTARU: "Sănătatea oamenilor nu se negociază"

G.B
Politică / 29 octombrie 2021

Nelu Tătaru

Nelu Tătaru

Preşedintele PNL Vaslui, Nelu Tătaru, fost ministru al Sănătăţii, a declarat ieri că "sănătatea oamenilor nu se negociază", afirmând că românii au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni, potrivit Agerpres.

"Sănătatea oamenilor nu se negociază! Este înfiorător să te lupţi pentru o gură de aer. Pacienţii nu pot fi salvaţi cu populisme. Românii au înţeles, unii politicieni încă nu", a scris pe Facebook Tătaru, consilier onorific al premierului.

Nelu Tătaru a atras în repetate rânduri atenţia cu privire la faptul că România traversează o situaţie foarte grea din punct de vedere sanitar.

El a mai declarat, anterior, că nu înţelege refuzul majorităţii populaţiei de a se vaccina, în condiţiile în care serul este singura "armă" împotriva COVID-19.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Oameni de cancer, ce idee are acest pigmeu al medicinei? Au murit toți bolnavii de cancer in pandemie, iar mardeiasii media nu au ținut seama!

    1. asta a fost si intentia ... eliminarea "verigilor slabe sociale" dar care consuma enorm de multe resurse de la sanatate... cancer, sida, etc...

      a fost genocid in masa, domnule! unul constient executat!  

    Sanitara foarte grea e de peste 30 de ani! Anual mureau. și mor peste 250, 000 de pacienți din cauza spitalelor proaste romane! Romanii sunt exterminați acolo!

    toate talhariile si magariile pe care le-ati facut si continuati cu nesimtire sa le faceti , sint in numele sanatatii si grijii fata de oameni . AJUNGE !!!! .

    NU AI FĂCUT PARTE DIN ACEST GUVERN SATANIST CRIMINAL ÎN SERIE, TRĂDĂTOR DE TARA PORC HIDOS CARE EȘTI. NU AI FĂCUT PARTE DIN ACEEAȘI ECHIPA HITLERISTA, FASCIȘTA, NAZIST A, SATANISTA CARE FĂCEAȚI CRIME FĂRĂ NUMĂR PREMEDITATE ÎN SPITALE. NOI NE ÎNGROPAM MORȚI ÎN SACI ȘI VOI SATANIȘTILOR SLUGILE LUI ANTICRIST FURAȚI BANII CU SACI. NU VA ESTE RUȘINE CA TEAMA DE DUMNEZEU NU AVEȚI. BAUTORUL E DE SINGE NU TE MAI SATURI DE CRIME, SI FURAT BANII CU SACI. FOCUL IADULUI VA AȘTEAPTĂ PENTRU CRIMELE COMISE ȘI BANII FURAȚI CU SACI SATANIȘTILOR, SLUGILE LUI ANTICRIST.

    Nici LIBERTATEA oamenilor nu se negociaza..de NIMENI si mai ales de unii ca voi

    Nelu Tataru : ""sănătatea oamenilor nu se negociază", afirmând că românii au înţeles acest lucru, spre deosebire de unii politicieni, potrivit Agerpres."

    Romanii nu au inteles nimic.  

    Au fost agitate in aer amenintari ca accesul la munca e dat de vaccinare si au fost aratati cativa dintre cei 1.5 % dintre infectatii de covid care mor (in rata normala statistica) ... media a fost platita sa fie dramatica si ... as spune gotica , dark gotica in prezentarea realitatii .... si hop! ... oita proasta a fugit la vaccinare cu toxina ! ...  

    Ce nu intelege oita proasta e urmatorul fapt : CU CAT SCADE RATA DE NEVACCINATI, CU ATAT VA CRESTE RATA APARITIEI DECIZIILOR DICTATORIALE LA ADRESA OAMENILOR NORMALI, NEVACCINATI!  

    Pe scurt: cu fiecare injectie de toxine (supranumita "vaccin anti-covid") mai facem un pas mai adanc in dictatura.  

    Oi proaste ce sunteti!

    Nu mai injectati toxinele in voi !  

    Tineti oamenii in frig in spitale si case fara caldura si apa calda nenorocitilor, desi toata vara au platit pt caldura din lunile de iarna...Rusine PNL si USR aceeasi mizerie ... Asteptam alegerile anticipate sa va trimitem in ghetouri...

    De-aia e sistemul sanitar din Romania o hazna de nosocomiale, ca nu s-a negociat pana acum.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb