NELU TĂTARU: "Spitalele din România au fost pregătite pentru situaţii obişnuite, nu pentru unele de criză"

S.B.
Miscellanea / 16 octombrie 2021

"Spitalele din România au fost pregătite pentru situaţii obişnuite, nu pentru unele de criză"

Nelu Tătaru, consilierul pe sănătate al lui Florin Cîţu, susţine că spitalele din România nu au fost pregătite pentru situaţii de criză, ci pentru cele obişnuite şi a precizat că dacă un profesionist este dat la o parte de politic, atunci în niciun spital nu putem avea o activitate medicală de calitate, informează news.ro.

Nelu Tătaru a fost întrebat, sâmbătă, la Digi 24, dacă spitalele din România, mai ales cele care îngrijesc pacienţi COVID, sunt periculoase.

"Spitalele din România au fost pregătite pentru situaţii obişnuite, nu pentru situaţii de criză. Spitalul din România trebuie privit ca o structură, majoritatea dintre ele sunt din anii 70-80, ca o dotare, dotarea de anul trecut s-a făcut cu 142 la sută faţă de ce fusese în spitalele din România şi personal medical, care este acelaşi, normativ la limită, dotările care erau, la limită, şi structurile vechi. De aceea am putut vedea o suprasolicitare cu un număr de pacienţi a însemnat şi tragediile pe care le-am văzut. Cred că nu poţi face un spital în România într-o lună de zile. Dar reevaluarea fiecărei unităţi după posibilităţile pe care le prezintă pentru a produce un act medical de calitate", a precizat fostul ministru al Sănătăţii.

El a precizat că dacă un profesionist este dat la o parte de politic, nu poate exista o activitate medicală de calitate.

"Cred că în condiţiile în care un profesionist este dat la o parte de politic nu putem avea un act de calitate şi nu vom avea nicun spital care să corespundă unei activităţi medicale de calitate", a mai precizat Nelu Tătaru.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Doi ani ce ati facut criminalilor,daca aveam un razboi eram cuceriti din prima zi cu astia

    CAD MEDICI PE ALTARUL VACCINĂRII

    Medicul neurolog Raluca G, 39 de ani, de la Spit. ,Elias' a făcut un AVC masiv în timpul nopții, imediat după ce s-a vaccinat cu A TREIA DOZĂ de Pfizer.  

    Deși colegii au încercat să facă tot ce se putea ca să o salveze și să diminueze presiunea intracraniană, leziunile sunt mari, iremediabile. Neurologic este compromisă.  

    Medicii care au luptat pentru viața ei povestesc despre imposibilitatea de a-i curăța arterele (tromboliză) de cheaguri: trombii se refăceau imediat după ce erau înlăturați. Niciun medic nu a mai văzut asemenea putere de refacere a cheagurilor, cu o asemenea virulență.  

    Dacă va supraviețui, va fi un corp inert ale cărui funcții vitale vor fi susținute de aparate, o comă prelungită.  

    În discuția dintre colegii de breaslă, din care vă redau acest printscreen, se mai vorbește de alte cazuri de medici, din alte spitale, care au suferit efecte grave post-vaccinale. 

    Totuși, întrebarea care reiese imediat este: DE CE MEDICII TAC?  

    De ce au lașitatea de a nu recunoaște PUBLIC astfel de cazuri - și sunt sute la nivelul întregii țări - și de ce întrețin această omerta? Ca să nu deranjeze Sistemul?  

    Dumnezeule, cum să "te rușinezi" când îți anulezi programarea la a treia doză?! Servești sănătatea publică, pacientul, sau o ideologie medicală care te fagocitează complet - ca în cazul reeducării de la Pitești aplicate tinerilor deținuți politici - in care omul se subsumează bolii?  

    Care sunt resorturile psihologice pentru care tocmai ei, medicii care ar trebui să PROTEJEZE VIAȚA, nu recunosc public aceste consecințe post-vaccinale teribile, imediate (vaccinurile genetice fiind EXPERIMENTALE, nu se cunosc consecințele după ani de zile) care SE ÎNTÂMPLĂ SUB OCHII LOR? 

    De ce trebuie să ajungem ca în Taiwan, acolo unde DEJA MOR MAI MULȚI OAMENI DIN CAUZA VACCINĂRII DECÂT DIN CAUZA COVIDULUI? 

    Acum nu vorbesc de trompetele sistemului, medicii - tonomate. Vorbesc despre medicii onești, care văd ce se întâmplă în jurul lor: DE CE TĂCEȚI?

    1. nu ti e rusine sa raspandesti cretinatati? Dar despre familia care a murit de covid in aceeasi zi nu zici nimic? O familie intreaga, toti au murit pe 13 oct de covid la Giiurgiu

      Cretini sunt ma-ta si tac-tu care te-au fatat direct avorton! Asta e realitatea dura a injectarii "mortii din seringa", bai oligofrenule! Mars la Balaceanca sau la Sapoca, de unde-ai evadat!

      pe blogul medicilor mai erau 3 astfel de cazuri, toate dupa doza trei iar o persoana a marturisit cu rusine ca s-a taiat de pe lista de booster.

      caraghiosule, te asteapta ATI

      Caraghioasa a fost vaca de ma-ta, atunci cand a fatat un BOU retardat ca tine!

      Da, vaccinurile anti-covid aduc moartea si daca nu te omoara in primele 14 zile dupa vaccinarea predispun al anormalitati ale sistemului imunitar care "deschid" organismul catre imbolnavirea cu covid (si altele).

    Nu mai mintiti si manipulati! Atat vaccinati, cat si nevaccinati fac forme grave pentru ca oamenii nu au acces la medicamente, la antivirale.

    Daca faci covid, logic ar fi sa gasesti antivirale in farmacii (cum se intampla in alte tari), sa le iei de la debutul bolii si astfel scazi riscul de a dezvolta o forma grava.

    Din pacate sunt foarte putini medici care prezinta realitatea, de ex Lucian Duta: "România este tratată de Europa ca o colonie. n-avem nici anticorpi monoclonali, nici tociluzumab (linia a doua de tratament), nici măcar linia a treia de tratament cu Favipiravir sau Arbidol. Drept pentru care medicii tratează bolnavii cu medicamente INEFICIENTE. Și da,oamenii mor, iar medicii tac!”" 

    Din pacate medicii sunt cumparati sa vaccineze cati mai multi oameni care se incred in prescrierile lor privind preventia prin vaccin... La oameni nu le spune nimeni ca vaccinurile sunt experimentale si companiile farmaceutice si laboratoarele nu isi asuma reactiile adverse care nu de putine ori pot fi mortale.. La oameni nu le spune nimeni ca aceste seruri experimentale iti distrug imunitatea naturala si devii vulnerabil la virusuri, infectii, cancere etc. Medicii oncologi vorbesc despre o crestere exponentiala a cazurilor de cancer la persoanele vaccinate cu evolutii fulminante..

    si asa, macar e oficial, suntem pe primul loc din lume la prostie. 70% din populatie e vai de capul ei, am ajuns de rasul mapamondului, e rusinos ca suntem localizati in Europa. Aia din India s-au dovedit mai inteligenti ca noi, ei au un procent mai mare de vaccinare.

    Noua mutatie deja se numeste varianta romaneasca (saraca cu duhul) 

    1. nu exista mutatie romaneasca asa cum cele peste 100 000 de infectari pe zi din timpul verii din tari precum Franta, Italia, Spania nu au generat nicio mutatie semnificativa

      sarac esti cu tu duhul, esti bogat doar in neomarxism 

    SĂ NU STRICAȚI PARADIGMA : ȚINEȚI - O TOT AȘA , AM TRECUT DE ,, GARD " ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb