Nemţii de la Draexlmaier au început recrutările pentru noua fabrică din Codlea

OVIDIU VRÂNCEANU
Ziarul BURSA #Companii / 22 ianuarie 2013

Nemţii de la Draexlmaier au început recrutările pentru noua fabrică din Codlea

Nemţii de la DTR Draexlmaier Sisteme Tehnice Romania SRL Codlea, parte a grupului german Draexlmaier, au demarat recrutările de personal pentru noua investiţie de "zeci de milioane de euro" pe care au efectuat-o în Codlea. Aceasta urmează să fie inaugurată la finele lui 2013 şi va crea 150 de noi locuri de muncă, "fiind de aşteptat ca acest număr să crească în următorii ani".

Fabrica din Codlea produce sisteme de interior pentru clienţii premium ai companiei. "Datorită rezultatelor excelente din trecut, s-a decis extinderea activităţilor, iar investiţia este acum o realitate. Fabrica îşi adaugă o nouă hală de producţie de unde vor fi livrate sistemele de interior pentru unul dintre clienţii premium ai companiei", se arată într-un răspuns primit de la Draexlmaier România.

Fabrica braşoveană a reuşit în 2011 să îşi majoreze afacerile cu aproape 20%, de la 41,72 milioane de lei în 2010 la 50,891 milioane de lei, potrivit datelor Ministerului de Finanţe. Profitul companiei a urcat, de asemenea, în perioada analizată, cu aproape 50%, de la 1,395 milioane de lei la 2.059 milioane de lei, numărul angajaţilor crescând de la 572 la 650 de persoane.

Grupul Dräxlmaier, fondat în 1958, cu sediul în Germania, furnizează celor mai importanţi producători de automobile sisteme de cablaje moderne, interioare luxoase şi componente electrice şi electronice. Dräxlmaier are peste 44.000 de angajaţi în mai mult de 50 de fabrici în peste 20 de ţări. Grupul este unul din liderii furnizorilor de sisteme în segmentul premium al industriei auto şi acoperă ca furnizor de servicii complete întregul proces, de la ideea iniţială până la livrarea unor sisteme şi produse inovatoare.

Grupul Dräxlmaier şi-a început activitatea în România în anul 1993, iar în prezent are peste 12.000 de angajaţi în cele 5 arii de producţie care sunt, de asemenea, şi centre de cercetare si dezvoltare - Braşov, Satu Mare, Piteşti, Timişoara şi Hunedoara.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb