NEO MAMAIA One United Properties începe lucrările primului proiect dezvoltat pe litoral

ADELINA TOADER
Ziarul BURSA #Companii / 3 octombrie 2018

One United Properties începe lucrările primului proiect dezvoltat pe litoral

One United Properties, principalul dezvoltator imobiliar specializat pe proprietăţi rezidenţiale exclusiviste, dar şi clădiri office din Bucureşti, anunţă că luna aceasta vor începe lucrările pe şantier pentru primul proiect premium dezvoltat pe litoral, în zona Mamaia Nord - Neo Mamaia.

Neo Mamaia este un proiect rezidenţial premium, proiectat de biroul X Architecture & Engineering, coordonat de Arhitectul Marius Călin, şcolit în Statele Unite şi cu o vastă experienţă în America şi Asia. Clădirea va beneficia de un lobby spectaculos de a cărei creaţie este responsabil boutique-ul de design Lemon Interior Design, coordonat de Cristina Căpitanu şi Elena Oancea, potrivit dezvoltatorilor.

Cătălin Scripcaru, co-acţionar în proiectul Neo, a declarat: "Odată cu primirea autorizaţiilor de construire putem spune că deschidem şantierul pentru lucrările la Neo Mamaia, deschidere preconizată pentru 4 octombrie. Proiectul are în plan aproximativ 40 de apartamente şi face parte din divizia de real estate Neo, în portofoliul căreia se vor regăsi ansambluri rezidenţiale exclusiviste atât în Bucureşti, cât şi pe litoral. În total, avem trei proiecte sub brandul Neo - Neo Floreasca Lake, Neo Mamaia şi Neo Timpuri Noi".

Divizia Neo face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a companiei One United Properties şi este un proiect care se va alinia standardelor exclusiviste ale ansamblurilor rezidenţiale din portofoliu. Această linie de business îşi propune să valorifice potenţialul unui segment relativ neexploatat până acum şi să dezvolte proiecte de real estate de dimensiuni mai mici, dar la fel de exclusiviste. Noua divizie de real estate, Neo, este condusă de Octavian Avramoiu şi Cătălin Scripcaru, acţionari cu 30% în noul proiect, alături de One United Properties.

One United Properties are mai multe proiecte rezidenţiale finalizate (376 de apartamente), în construcţie (387 de apartamente) şi care urmează să fie începute în urmatorii ani (peste 500 de apartamente). One United Properties este o companie inovatoare, dedicată accelerării adoptării practicilor de construcţie care au ca rezultat clădiri eficiente din punct de vedere energetic, sănătoase şi durabile din punct de vedere al mediului. Printre proiectele de top ale companiei se numără One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Charles de Gaulle. Divizia Office se focusează pe dezvoltarea clădirilor office sustenabile, eficiente şi amplasate în zone centrale. One United Properties deţine North Gate, un complex office în zona de nord a Capitalei, cu 23.000 mp şi 500 de locuri de parcare, în vreme ce One Tower, localizat în zona centrală a Bucureştiului, se află în prezent în construcţie. One Herăstrău Park este primul complex rezidenţial din Capitală certificat "Green Homes", nivelul Excelent, de Romania Green Building Council şi totodată proiectul rezidenţial al anului 2017 în România. One United Properties a fost desemnat dezvoltatorul rezidenţial al anului în 2017 în România de către CIJ la Gala Premiilor CIJ. De asemenea, compania One United Properties a fost premiată în cadrul Forbes Green Awards si ROGBC Awards pentru sustenabilitate în domeniul imobiliar. One Herăs-trău Park a fost desemnat Residential Project of the Year în cadrul SEE Real Estate Awards 2018.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb