Nespresso extinde gama Ispirazione Italiana cu o colecţie în ediţie limitată, împreună cu Chiara Ferragni

V.G.
Companii / 19 ianuarie 2023

Nespresso extinde gama Ispirazione Italiana cu o colecţie în ediţie limitată, împreună cu Chiara Ferragni

Nespresso începe anul cu stil alături de Chiara Ferragni, fashion icon italian, care, prin dragostea ei pentru cafea, porneşte într-o călătorie de explorare printr-o serie de scurtmetraje în patru părţi, arată un comunicat de presă remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, inspirată de aromele delicioase şi de tradiţiile regionale italiene ale cafelei, Chiara a dezvoltat împreună cu Nespresso o colecţie în ediţie limitată, extinzând gama Ispirazione Italiana cu lansarea cafelei Milano Intenso, a accesoriilor şi a unui aparat de cafea. Toate acestea aduc omagiu vibraţiilor urbane şi aerului contemporan ale oraşului Milano.

Alături de renumitul istoric Filippo Cosmelli, Chiara îşi începe aventura în istoria fascinantă a culturii cafelei din Roma şi în tradiţia şi creativitatea frumosului oraş. Împreună, cei doi vizitează locaţii emblematice, inclusiv Antico Caffè Greco, unde se bucură de un espresso Roma şi descoperă tradiţiile italiene de prăjire a cafelei.

Călătoria Chiarei continuă prin oraşul Milano, adevărata inspiraţie din spatele designului, gustului şi notelor cafelei Milano Intenso, care provin din locaţii istorice precum Villa Necchi, Palazzo Montedoria şi Domul din Milano. Turlele aurii ale acestuia din urmă şi designul geometric verde intens cu accente aurii inspirat de Villa Necchi, apar în întreaga colecţie ediţie limitată, aducând împreună pasionaţii de cafea din întreaga lume cu o eleganţă atemporală şi vibraţii clasice.

Despre colaborarea sa cu Nespresso, Chiara Ferragni a spus: "Dragostea mea pentru cafea şi Italia nu cunoaşte limite, aşa că am acceptat imediat propunerea de a colabora din nou cu draga familie Nespresso pentru a dezvolta împreună această colecţie în ediţie limitată. Noua gamă a fost inspirată de creativitatea şi cultura bogată a oraşului Milano şi sunt foarte încântată să creez o cafea cu un profil unic, un espressor cu design inspirat de acest oraş şi o serie de accesorii care completează gama cu stil".

Extinderea în ediţie limitată a gamei Nespresso Ispirazione Italiana 2023 urează bun venit sortimentului Milano Intenso, conceput pentru a permite pasionaţilor de cafea să simtă vibraţiile oraşului Milano, se precizează în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb