Netcity Telecom a reluat investiţia în construcţia reţelei de telecomunicaţii a Capitalei

GEORGE FORCOŞ
Companii / 16 octombrie 2017

Netcity Telecom a reluat investiţia în construcţia reţelei de telecomunicaţii a Capitalei

Netcity Telecom, operatorul reţelei subterane pentru fibră optică a Municipiului Bucureşti, a reluat investiţia privată în construcţia reţelei de infrastructură de telecomunicaţii, informează compania prin intermediul unui comunciat de presă.

Netcity estimează că până în 2020 investiţia privată va creşte cu peste 30 milioane de Euro, depăşind la acel moment 70 milioane de Euro. Lungimea reţelei în următorii trei ani urmează astfel să se dubleze, la peste 1800 km, continuând ulterior să crească în fiecare an, în funcţie de necesităţile Capitalei.

În documentul citat se precizează: "Reprezentanţii Primăriei Capitalei şi ai Netcity Telecom au agreat la începutul acestei veri necesitatea extinderii reţelei cu circa 150 km de reţea în 2017, fiind prioritizate zonele cu risc crescut de accidente din cauza situaţiei improprii a cablurilor aeriene de telecomunicaţii. Astfel, Netcity a lansat în execuţie încă din luna iulie noi tronsoane de reţea, iar lucrările aflate în desfăşurare vor continua şi în luna octombrie respectiv noiembrie. Celor 350 km de extindere a reţelei deja proiectaţi în 2017 li se vor adăuga alţi 400 km de reţea pentru care etapa tehnologică de proiectare este estimată a se finaliza în luna martie 2018. Netcity estimează că investiţiile realizate până în 2020 vor duce la dublarea veniturilor rezultate din redevenţa plătită de concesionarul Netcity Telecom către bugetul Primăriei Municipiului Bucureşti, venituri ce vor ajunge la peste 2 milioane de euro pe an."

De asemenea, reprezentanţii companiei subliniază că extinderea reţelei va creşte numărul de străzi pentru care cablurile aeriene de telecomunicaţii vor fi migrate în subteran.

"În completare la lucrările aflate în curs de finalizare din zona Primăverii - Dorobanţi - Kiseleff, noi zone cu situaţii critice au fost identificate pe traseele mijloacelor de transport în comun, pe artere cu numeroase reţele aeriene căzute pe trotuare sau maşini, amplasate pe stâlpi improvizaţi sau în pericol de prăbuşire, rezultând astfel noi lucrări ce au fost planificate pentru acest an în perimetrul cartierelor Ghencea, Crângaşi, Giuleşti, Calea Călăraşi şi Mircea Vulcănescu. Traficul auto nu va fi deviat sau perturbat. Netcity ia toate măsurile posibile pentru ca accesul pietonal să fie cât mai puţin afectat şi face apel la înţelegerea locuitorilor pentru eventuale neplăceri cauzate de lucrările de construcţie a reţelei", precizează Netcity Telecom.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb