NETGEAR extinde portofoliul de switchuri 5-speed Multi-Gigabit, lansând modelele de 12 şi 24 porturi

D.I
Companii / 10 ianuarie 2018

NETGEAR extinde portofoliul de switchuri 5-speed Multi-Gigabit, lansând modelele de 12 şi 24 porturi

Netgear, companie specializată în furnizarea echipamentelor de reţea care stau astăzi la baza caselor inteligente şi a infrastructurii de comunicaţii a companiilor mici şi mijlocii, îşi extinde gama de switch-uri 5-speed Multi-Gigabit lansate pe parcursul trimestrului anterior, se arată într-un comunicat al companiei remis Redacţiei.

Noile switch-uri prezentate funcţionează la 100Mbps, 1Gbps, 2.5Gbps, 5Gbps sau 10Gbps. Printr-o interfaţă intuitivă, switch-urile Multi-Gigabit asigură o conectivitate simplă, fiabilă şi accesibilă, cu control granular al lăţimii de bandă şi monitorizarea traficului pentru fiecare port, fără a fi nevoie să instalaţi noi cabluri costisitoare pentru a depăşi barierele de viteză. Fiecare port Ethernet poate funcţiona cu cinci viteze diferite, asigurând flexibilitatea şi accesibilitatea acetor echipamente.

Dispozitivele moderne de reţea, cum ar fi cardurile de reţea, PC-urile de jocuri, PC-urile desktop, serverele, echipamentele de stocare NAS şi punctele de acces wireless AC Wave 2 oferă acum conectivitate de 2,5 Gigabit sau 5 Gigabit. Alte switch-uri 10 Gigabit oferă o conectivitate standard de 1 Gigabit pentru orice dispozitiv care necesită mai puţin de 10 Gbps, însă switch-urile Netgear Multi-Gigabit oferă opţiuni suplimentare pentru 2,5 şi 5 Gbps. Astfel, companiile pot combina vitezele reţelelor Ethernet existente deja, cum ar fi 100 Mbps sau 1 Gbps, cu 10 Gbps şi mai nou cu 2,5 şi 5 Gbps, oferind dispozitivelor de a rula individual la cele mai mari viteze la care sunt capabile să funcţioneze. Netgear a proiectat aceste switch-uri pentru a fi plug-and-play, făcându-le capabile să pună în valoare cu uşurinţă întregul potenţial de performanţă şi acoperire oferit de cele mai recente dispozitive de mare viteză.

Fiecare dintre porturile Ethernet inteligente ale switch-urilor, detectează automat viteza solicitată de dispozitivul conectat, precum şi calitatea cablării, asigurând o conexiune corespunzătoare la una dintre cele cinci viteze. Porturile pot fi conectate cu cabluri standard Ethernet Cat5E, fără a fi nevoie să se realizeze upgrade la cablarea Cat6, reducând astfel costurile de cablare şi bătăile de cap inerente. De asemenea, fiecare switch oferă două porturi SFP+ cu conexiuni de 1 Gigabit sau 10 Gigabit, necesare furnizării unei conexiuni uplink de mare viteză la reţeaua centrală.

Atât modelul XS512EM, cât şi XS724EM depăşesc conectivitatea de bază prin adăugarea valorilor REVS (Fiabilitatea, Control îmbunătăţit, Vizibilitate and Securitate) la orice reţea a unei companii mici sau mijlocii.

Ambele modele de switch-uri XS724EM şi XS512EM pot funcţiona atât în modul silenţios, cât şi cu un ventilator silenţios. Această caracteristică silenţioasă, combinată cu factorul de formă mai mic al switch-ului XS512EM cu 12 porturi şi opţiunile sale de montare flexibile, pe rack-uri şi desktop, aigură funcţionarea modelului XS512EM în spaţii mai mici.

Richard Jonker, vicepreşedinte pentru managementul liniei de produse dedicate companiilor mici şi mijlocii din cadrul Netgear, a declarat: "Noile dispozitive din actuala dumneavoastră reţea funcţionează la viteza proprie pentru o performanţă optimă. Cu ajutorul tehnologiei Netgear, cele mai noi dispozitive sunt capabile să atingă performanţele lor de vârf, deoarece noile switch-uri cu 5 viteze detectează în mod automat şi se adaptează la viteza corespunzătoare pe fiecare port în parte, în funcţie de cablarea existentă. Acest lucru are efect şi asupra bugetului IT."

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb