New Immo Holding raportează venituri în creştere pentru prima parte a anului 2023

V.S.
Companii / 7 septembrie 2023

Antoine Grolin, preşedintele New Immo Holding

Antoine Grolin, preşedintele New Immo Holding

New Immo Holding dezvoltă proiecte de regenerare urbană şi administrează centre comerciale în 10 ţări din Europa, inclusiv în România, anunţă rezultate în creştere pentru primele 6 luni ale anului 2023, conform comunicatului remis redacţiei.

Potrivit sursei citate, Nhood a înregistrat o cifră de afaceri de 18,7 milioane de lei în primul semestru al acestui an. Venitul brut a înregistrat o creştere de 7% faţă de perioada similară a anului 2022, ajungând la 304,5 milioane de euro.

Sursa arată că, deşi primul semestru al anului 2023 a fost dificil pentru operatorii imobiliari şi de retail, indicatorii companiei sunt încurajatori, cu un trafic în centrele comerciale în creştere cu 5% faţă de perioada similară a anului trecut.

De asemenea, veniturile din chirii au înregistrat o rată de revenire de 2,6%, iar rata de neocupare a scăzut uşor la 6%. Chiriile au crescut cu 8%.

Antoine Grolin, preşedintele New Immo Holding, a declarat că: "Rezultatele din primul semestru al acestui an confirmă ambiţia şi robusteţea New Immo Holding, care îşi continuă progresul pe piaţa de real estate. Pe de o parte, aceasta implică management dinamic al activelor pentru compania sa imobiliară, iar pe de altă parte, extinderea ofertei pentru compania sa de servicii imobiliare, menţinându-şi în acelaşi timp traiectoria financiară. Prin urmare, continuăm să implementăm strategia de dezvoltare cu funcţiuni mixte şi să ne reafirmăm angajamentul pentru a crea spaţii mai bune prin proiectele noastre, care sunt orientate mai mult ca niciodată către eficienţa energetică şi reducerea impactului asupra mediului".

În comunicat se mai arată faptul că activitatea de Specialty Leasing, care presupune închirierea spaţiilor pe termen scurt, a înregistrat o creştere de 33% a contractelor de leasing faţă de primele 6 luni din 2022, respectiv o creştere de 19% a veniturilor şi a volumului de afaceri.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb