Nhood România are un nou Comitet Executiv

A.V.
Comunicate de presă / 25 octombrie 2023

De la stânga la dreapta: Elena Bocan - directorul RFI, Gabriela Piştalu - directorul PAS şi Ruxandra Dragomir - directorul DEV

De la stânga la dreapta: Elena Bocan - directorul RFI, Gabriela Piştalu - directorul PAS şi Ruxandra Dragomir - directorul DEV

Nhood România, companie de servicii de consultanţă imobiliară, are un nou comitet executiv, format din trei directori, ca urmare a structurării activităţii serviciilor de real-estate în jurul a trei linii de business - Property & Asset Services (PAS), Resources & Fund Investment (RFI), Development (DEV).

Conform noii structuri, Gabriela Piştalu este directorul PAS, Elena Bocan - directorul RFI şi Ruxandra Dragomir - directorul DEV, anunţă un comunicat al companiei. Noua guvernanţă a Nhood România va raporta direct comitetului de conducere al Nhood Corporate, cu sediul în Lille, Franţa.

În luna iunie, Nhood anunţa o structurare a activităţii serviciilor de real estate, implementată în zece ţări, inclusiv în Franţa, ţara de origine a companiei. Fiecare dintre aceste linii de afaceri este condusă de un director la nivel internaţional şi unul la nivel local.

Gabriela Piştalu, directorul PAS, a ocupat în cei 11 ani de activitate la Immochan/Ceetrus şi Nhood poziţii succesive în cadrul departamentelor Financiar, Asset şi Property, şi a participat la toate operaţiunile importante care au marcat crearea şi evoluţia companiei în România. Departamentul de Property şi Asset furnizează servicii precum managementul clădirilor, managementul chiriaşilor, strategie de leasing şi specialty leasing, raportări şi finanţe, servicii ESG şi marketing operaţional.

Elena Bocan, directorul RFI, face parte din echipa Nhood România din mai 2023, are o experienţă managerială de peste 15 ani şi o atitudine orientată spre zona comercială şi servicii. Departamentul RFI înglobează activitatea departamentelor financiar-contabil, IT, juridic, resurse umane, control intern, conformitate şi comunicare corporativă, având rolul de a eficientiza operaţiunile şi de a creşte performanţa companiei.

Ruxandra Dragomir, directorul DEV, a preluat funcţia de director de Dezvoltare al companiei în 2014, fiind responsabilă de strategia de dezvoltare şi expansiune pe piaţa locală, în concordanţă cu viziunea de transformare şi regenerare a oraşelor prin proiecte de tipul mixed-use. Anterior, Ruxandra Dragomir a ocupat funcţia de director de Dezvoltare pentru Decathlon, unde s-a ocupat de expansiunea reţelei de magazine în România.

Departamentul Development derulează următoarele servicii: studii de oportunitate, de fezabilitate şi planuri de business; concept, arhitectură şi design; managementul autorizaţiilor şi al documentelor de conformitate; strategie şi execuţie a construcţiei; project management; servicii de expansiune.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să administreze portofoliul de 20 de centre comerciale Auchan la nivel naţional, precum şi să continue dezvoltarea proiectului de regenerare urbană din România - Cartier Coresi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb