NICOLAE CIUCĂ: "Am discutat cu ministrul Rafila şi am convenit soluţii pentru introducerea certificatului verde la locul de muncă"

S.B.
Politică / 30 noiembrie 2021

"Am discutat cu ministrul Rafila şi am convenit soluţii pentru introducerea certificatului verde la locul de muncă"

Premierul Nicolae Ciucă a precizat că a avut discuţii cu ministrul Sănătăţii Alexandru Rafila, la finalul săptămânii trecute, şi despre certificatul verde şi a convenit cu acesta nişte soluţii prin care certificatul verde la locul de muncă să fie reintrodus în dezbatere parlamentar, apoi aprobat de Camera Deputaţilor, promulgat şi ulterior pus în aplicare. El nu a oferit un orizont de timp când va fi acest lucru, informează news.ro.

"Este un subiect pe care l-am discutat cu domnul ministru Rafila sâmbătă şi am convenit să găsim acele soluţii prin care certificatul verde să fie reintrodus în dezbatere în Parlament şi, în momentul în care va fi aprobat de Camera Deputaţilor, să poată să meargă la promulgare şi să poată fi aplicat", a declarat Nicolae Ciucă, întrebat marţi la vizita pe şantierul drumului care va face legătura cu Podul Prieteniei, Giurgiu - Ruse, când va fi introdus certificatul verde la locul de muncă.

Chrstionat despre un orizont de timp, prim-ministrul a răspuns: "Daţi-mi voie să nu estimez un timp acum".

Întreba dacă ia în calcul ca persoanele care au anticorpi, dar nu au fost luate în evidenţă de DSP să poată avea certicatul verde, Ciucă a replicat: "Din discuţiile pe care le-am avut cu domnul ministru, de certificatul verde vor şi persoanele care au trecut prin boală".

De asemenea, chestionat dacă va fi introdusă propunerea lui Alexandru Rafila ca certificatul verde să fie eliberat şi pentru persoanele care au făcut prima doză de vaccin, la un interval de 10 zile, şeful Guvernului a spus: "Nu am discutat acest detaliu cu ministrul Alexandru Rafila sâmbătă, urmând ca împreună cu ceilalţi specialişti să poată să vină cu o propunere concretă în cuprinsul proiectului de lege care va fi supus dezbaterii Camerei Deputaţilor şi atunci vom vedea despre ce soluţii concrete este vorba".

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. terminati ma cu prostiile, merge atat de bibe economua incat sa va permiteti sa o sabotati? e deficitul bugetar atat de mic? treziti-va...ne-am enervat pe voi, ne-ati facut viata mai grea decat covidul, acum gata, maturizati-va, nu va mai toleram fandoselile de feudali.

    Dragi "decizionali" in numele nostru si pentru binele "tuturora":

    mai oameni buni, VACCINATII cu oricate doze si certificate se imbolnavesc si transmit virusul! 

    Chiar vreti sa ne omorati pe toti? 

    Pentru ce , ca daca apare o varianta care da ignor la vaccinul de pana acum ,care numai vaccin nu este, s-a dus naibii toata teoria si noi pe langa ea! Vaccinul de azi poate te scoate din belea doar pe tine vaccinatul, DEOCAMDATA, dar daca tu ii imbolnavesti pe ceilalti????Si oameni de stiinta ce sunteti :un virus transmis de un vaccinat se MODIFICA face mutatii, fata de unul fara vaccin care moare sau abia se face bine!!! 

    E destul de clar, sau e ordin pe unitate?????

    1. Sa stii ca te-au auzit toti decizionalii.

    Singura explicatie pt care acest certificat de sclav este numit "certificat verde", poate fi aceea ca: la cate lovituri napraznice au primit romanii, relativ la drepturile si libertatile lor fundamentale, au ajuns sa vada stele VERZI!

    oamenii va vor cauta .... fara a avea intentii bune....

    Pai, oare ce credeti ca-l recomanda pt functia de premier, pe masonul umflat? Vocea si talentul? Sau familia……………..politi ca a sefului sau, Plavan? Deoarece raspunsul este evident, inseamna ca trebuie sa dea si el mai multe in schimb, cum ar fi de exemplu, acest certificat verde de sclav!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb