Nicolae Ciucă nu-l demite pe Florin Roman

S.B.
Politică / 11 decembrie 2021

Nicolae Ciucă nu-l demite pe Florin Roman

Premierul Nicolae Ciucă nu-l va demite pe ministrul Cercetării Florin Roman în pofida suspiciunilor de plagiat din lucrarea sa de disertaţie, informează news.ro.

"Imediat după ce în presă au apărut informaţii legate de lucrarea de disertaţie a ministrului Cercetării, premierul Nicolae Ciucă i-a cerut lui Florin Roman să vină cu explicaţii publice. Mai departe, avem instituţii specializate şi organe abilitate care vor decide dacă lucrarea e plagiată sau nu", susţin surse apropiate premierului Nicolae Ciucă.

Preşedintele USR Dacian Cioloş i-a cerut, joi, premierului Nicolae Ciucă să îl demită pe ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Florin Roman, după ce ziarul Libertatea a scris că acesta şi-a plagiat disertaţia de master susţinută la Facultatea de Psihologie a Universităţii Titu Maiorescu, în 2012.

"Plagiat înseamnă să îţi asumi parţial sau integral o lucrare ştiinţifică, ceea ce nu am făcut niciodată. Drept urmare, acuzaţia de plagiat la adresa mea e nefondată", a replicat Roman pe Facebook.

Ministrul precizează că, într-o lucrare de disertaţie de acum 10 ani, a inclus o parte din suportul de curs, pus la dispoziţia studenţilor.

"La finalul dizertaţiei, am inclus bibliografia folosită. Consider însă că orice aş spune pe acest subiect, inclusiv faptul ca profesorul Paraschiv confirmă că fost o lucrare bună, nu are nicio relevanţă pentru cei care şi-au propus să îmi găsească nod în papură/ să susţină o campanie de denigrare a mea/ sa dovedească fapte de care nu mă fac vinovat. Aceasta e ultima mea intervenţie pe acest subiect. Am lucruri mult mai importante de făcut decât sa răspund la acuzaţii nefondate", a mai afirmat Florin Roman.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. ... inventează ,, coada " la Prună suntem salvați de data asta !!!!!!!!!

    1. Domnule general CIUCA.ROMANII,sau saturat sa fie condusi de niste CIVILI,TRADATORI,PROSTI si ANALFABETI,cu scoli facute pe la fel si fel de Facultati care se dovedeste ca au scos pe banda rulanta numai NULITATI.In topul INCREDERII romanilor in Institutii,ARMATA ocupa unul dintre locurile fruntase alaturi de BISERICA.Timp de 30 de ani,Romania,a avut in fruntea GUVERNELOR numai BORFASI,care ori au fost bagati la PUSCARIE ,ori nu au fost CERCETATI,fiind pe mana cu BORFASII care au condus,JUSTITIA,SERVICIILE sau TARA.Odata cu numirea dumneavoastra in fruntea Guvernului,Romanii,asteapta de la dumneavoastra sa introduceti in functionarea actualului Guvern,DISCIPLINA si RIGOAREA MILITARA,chiar daca un TRADATOR vandut STRAINILOR,adica CATU,va SABOTEAZA pe la spate din functia prin care a fost NUMIT Presedintele PARTIDULUI NEAVENITILOR asazisi LIBERALI,cu sprijinul celor care lau RECRUTAT,INSTRUIT si apoi trimis in ROMANIA sa le apere interesele.MILITARII,au jurat pe TRICOLOR sa isi APERE TARA si pe oricine ATENTEAZA la INDEPENDENTA,SUVERANITATEA si INTEGRITATEA TARII.Asa ca,chiar daca ati intrat in PNL,aveti in sange DRAGOSTEA de TARA si de ROMANI.Asa ca,incet,dar sigur,trebuie sa scoateti in afara Guvernului,toate LIFTELE SPURCATE si ANALFABETE care fac parte din actualul GUVERN. Aici,intra,VALCEANU,ROMAN,si toti Ministrii care au facut parte din MAFIA BASISTA,din fostul PDL.In ciuda unor pseudo ANAL-isti care nu au vazut cu ochi buni instalarea dumneavoastra la Palatul Victoria(ex. nepotul mamei OMIDA,de la DCNEWS) instruit si el tot peste mari si Tari,CHIREAC, scapati romanii de TRADATORI si redatii Romaniei DEMNITATEA pe care a avuto pe timpul IMPUSCATULUI cand Presedintii Americani ereau TURISTII cei mai importanti ai Americii la noi,iar REGINA il plimba cu CALEASCA.Feritiva de SERVICII,indiferent cum se numesc ele si inconjurativa de ROMANI PATRIOTI,altfel,nu o sa SUPRAVITUITI mult in fruntea GUVERNULUI. DUMNEZEU sa va ajute si sa va RESPECTATI JURAMANTUL pe care l-ati dat ROMANILOR si ROMANIEI.!

      Roman insusi s-a declarat incompetent in domeniul pe care il pastoreste (dealtfel el este incompetent in toate domeniile), asa incat trebuia demis deja. Nici nu este cazul ca premierul sa mearga mai departe cu analiza. Faptul ca Roman s-a declarat incompetent ar trebui sa fie suficient ca el sa plece din guvern si ca Ciuca sa isi dea demisia pentru ca a numit in incompetent in functia de ministru. Plagiatul (adica furtul intelectual) trebuie sa fie instrumentat de justitie si analizat de conducerea PNL-ului cu decizii in nconsecinta.

      Nu inteleg. Daca este incompetent este potrivit pentru fotoliul de ministru si numai daca se dovedeste a fi hot devine incompatibil cu functia respectiva? Promovam incopetenta la cel mai inalt nivel, iar in paralel vorbim de Romania educata a lui iohannis. Ce rost mai are educatia in Romania daca prostia este apreciata, cautata si recompensata in tara asta? 

    Huuuoooo!

    Au fost cateva generatii mizerasbile in tara asta caracterizate prin minciuna, fals, hotie, impertinenta, lipsa capacitatii si dorintei reale de munca. Roman este un subprodus tipic al scolilor Babes Boyaly + Facultate particulara + Colegiul de aparare. Ce el sunt sute in clasa politica actuala, absolventi prin plagiate de facultati particulare si unsi de sistem intelectuali de marca plesnind de competenta in functii cheie. Acest nesimtit incompetent este preferat de sistem pentru gestionarea a peste doua miliarde de Euro din PNRR pentru digitalizare. Gradul de cinsta dovedit de Roman este garantia ca banii vor ajunge unde trebuie.

    Din aceiași categorie cu Nicolicea de la PSD din pdv intelectual și la fel de agresiv în limbaj !

    Partidele de la noi nu au " anticorpi", omul ăsta trebuia de mult aruncat peste bord!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb