Nicuşor Dan a a avut discuţii cu reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor despre extinderea magistralei de metrou M4

S.B.
Miscellanea / 8 ianuarie 2022

Nicuşor Dan a a avut discuţii cu reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor despre extinderea magistralei de metrou M4

Primarul general al Capitalei Nicuşor Dan a anunţat că a discutat cu reprezentanţi de la Ministerul Transporturilor despre extinderea magistralei de metrou M4 şi despre trenul metropolitan, al cărui studi de prefezabilitate se apropie de final, informează news.ro.

"Alături de colegii specialişti în mobilitate urbană din Primăria Capitalei, am avut azi o întâlnire cu reprezentanţi ai Ministerului Transporturilor, pentru a discuta despre două proiecte de transport importante din Bucureşti. Primul subiect a fost extinderea magistralei de metrou M4, pentru care Primăria Generală trebuie să dea aviz pe PUZ în perioada următoare. Discuţia este complexă, pentru că trebuie integrate mai multe facilităţi urbane, dar există deschidere de ambele părţi pentru a ne încadra în termenele de finanţare", a scris Nicuşor Dan, pe Facebook.

Edilul general a mai spus că al doilea subiect a fost trenul metropolitan (metroul de suprafaţă).

"Studiul de prefezabilitate se apropie de final. Avem un parteneriat semnat. Am discutat despre cum putem să împărţim responsabilităţile pentru a grăbi implementarea", a completat Dan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Domnule Nicușor Dan,va preocupa extinderea rețelei de Metrou,in condițiile în care acesta este folosit aproape în exclusivitate de către bucureșteni,dar subvenționat de către toți romanii ! DE CE ? De ce romanul din Vaslui,Oradea,Craiova,Iași, Targoviste ,Cluj-Napoca, Giurgiu sau Slatina și nu doar,trebuie,ca din taxele plătite,prin Bugetul de Stat și Ministerul Transporturilor sa SUBVENTIONEZE Metroul bucureștenilor ????? Aceasta în care bucureștenii au,cel mai mare salariu mediu și cea mai mica rata a sărăciei din România ???

    1. Aceasta în condițiile în care bucureștenii au cel mai mare salariu mediu și cea mai mica rata a sărăciei di România ?

      Fiind primar in Bucuresti il intereseaza bucurestenii, pentru subventii il intrebati pe prim-ministru si pe guvernanti.

      Boc vrea metrou la Cluj, se discuta ca si acolo vor fi necesare subventionari. Cei din afara Clujului de ce ar plati pent bunastarea clujenilor? Se face si podul peste Dunare. Cei care nu sunt din zona sau nu trec podul de ce ar plati pentru acesta? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

22 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9765
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4668
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2492
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8613
Gram de aur (XAU)Gram de aur360.0863

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb