NICUŞOR DAN: ''Am decis ca PMB să renunţe la procesele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi opozanţilor''

G.U.
Miscellanea / 11 ianuarie 2021

''Am decis ca PMB să renunţe la procesele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi opozanţilor''

Primarul general, Nicuşor Dan, a declarat că a decis ca Municipalitatea să renunţe la dosarele pornite de fosta administraţie împotriva presei şi opozanţilor şi care se află în prezent pe rolul instanţei, notează sursa citată.

"Gabriela Firea i-a dat în judecată pe cei care au îndrăznit să o critice în timp şi a solicitat plata de daune morale de câte 100.000 de euro fiecăruia. Consider că este inacceptabil să te foloseşti de o instituţie publică pentru imaginea ta şi, mai grav, pentru a-i intimida pe cei care exprimă un alt punct de vedere. Îmi doresc să schimbăm această atitudine şi acest mod de a lucra cu cetăţenii. Libertatea de exprimare este un atribut al unei democraţii sănătoase. Ea trebuie încurajată, nu intimidată. Iar Noul Bucureşti pe care îl promovez înseamnă transparenţă şi parteneriat onest cu toţi cetăţenii Bucureştiului", a scris Nicuşor Dan, astăzi, pe Facebook.

El a precizat că sunt opt procese la care Municipalitatea renunţă în mod formal, cu: Robert Turcescu, Roxana Wring, Octavian Berceanu, Laurenţiu Sirbu, Oana Costea, Adevărul, Libertatea, Cătălin Deaconescu, Gigel Ştirbu, Irina Zamfirescu, Ana Poenariu, Roxana Jipa, notează sursa citată.

Nicuşor Dan a informat că la alte trei procese Primăria Capitalei va renunţa când vor fi motivate hotărârile judecătoreşti din prima instanţă, pe care nu le va ataca, cu: Curentul, Alexandru Panait, Iulia Nueleanu, Vlad Alexandrescu, Libertatea, Cătălin Tolontan.

Alte cinci procese sunt deja pierdute definitiv de primărie, cu: Ziarul Naţional, Andrei Coman, Gabriela Stanciu, Cristian Buşoi, BMC Truck Bus, Cătălin Tolontan, Violeta Alexandru, a adăugat Nicuşor Dan.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Sa va tina de apa calda si caldura :-)

    1. Întreabă pe idolul tău de Voluntari, Gabi Firea, de apă caldă și de căldură; ea a gospodărit Bucureștiul până a venit iarna; cei de acum fac ce pot.

      Pe Nicușor să-l luăm la întrebări iarna viitoare și mai ales peste doi, trei ani, că dezastrul de acum nu se rezolvă în câteva luni oricât ai fi de harnic și de priceput. 

      1992 - 2008, Lis, Halaicu, Ciorbea, basescu, videanu...ciuma portocalie, 16 ani doar panselute si schimbat de borduri iar acum frigusor-ban va da apa calda si caldura pe care le meritati. Pregatiti-va in primavara de borduriada 2.0 :-)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb