NICUŞOR DAN: "Am lansat procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal pentru traversarea lacului Herăstrău"

D.T.
Politică / 14 februarie 2023

"Am lansat procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal pentru traversarea lacului Herăstrău"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan a anunţat astăzi că a lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău, relatează News.ro. Durata de realizare a investiţiei este de 2 luni pentru proiectare şi 8 luni pentru execuţie, iar valoarea totală estimată a investiţiei este de 3.764.067,67 lei fără TVA.

"Am lansat în SEAP procedura de achiziţie pentru construcţia unui pod pietonal mobil lângă podul de cale ferată din Parcul Regele Mihai I pentru traversarea lacului Herăstrău. În luna august a anului trecut, am semnat autorizaţia de construire pentru acest obiectiv", scrie primarul pe Facebook.

Nicuşor Dan precizează că "podul va asigura deplasarea în siguranţă a vizitatorilor şi a ambarcaţiunilor de agrement care vor putea trece atât pe sub podul pietonal, cât şi pe sub podul C.F".

"În prezent, în apropierea podului de cale ferată, există amenajată o pasarelă provizorie din elemente metalice închiriată de la Ministerul Apărării Naţionale, însă aceasta blochează deplasarea ambarcaţiunilor pe sub podul CF. Procedura este derulată de Administraţia Lacuri, Parcuri şi Agrement, valoarea totală estimată a investiţiei este de 3.764.067,67 lei fără TVA, iar termenul limită pentru depunerea ofertelor este 03 martie 2023", mai spune primarul.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Nu este o noutate, Parcul Regele Mihai este într-o stare avansată de degradare, gunoaie, borduri și dale sparte și dislocate, gropi, coșuri de gunoi stricate, pe porțiuni mari malul lacului deteriorat și devenit periculos, pe oglinda de apă plutesc insule de gunoaie, etc, etc. Dintr-o fostă perlă a Capitalei, Parcul a devenit o emblemă de indolenței și neprofesionalismului. O mare rușine, printre atâtea altele.

    1. in loc sa va faceti curatenie in ograda, pasaj va trebuie, ca sa puteti arunca si mai multe gunoaie."pod pietonal mobil"?. O sa mutati podul de ici colo?

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb