NICUŞOR DAN: ''Avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie''

G.U.
Politică / 20 septembrie 2020

''Avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie''

Nicuşor Dan, candidat susţinut de PNL şi USR PLUS la Primăria Capitalei, a afirmat astăzi, într-o conferinţă de presă, că la scrutinul din 27 septembrie votanţii au de ales între "Firea la Primărie" sau "Firea la puşcărie", conform Agerpres.

El a susţinut că, în prezent, în municipalitatea bucureşteană există o "caracatiţă infracţională".

"În aceste alegeri avem de ales între Firea la Primărie sau Firea la puşcărie şi cer votul bucureştenilor şi pentru a rezolva problemele lor care ţin de trafic, de poluare, de căldură şi apă caldă, de şcoli, de spitale, de consolidarea clădirilor cu risc seismic, dar şi pentru ca această caracatiţă infracţională să meargă acolo unde îi este locul. Atrag atenţia bucureştenilor, celor care vor să scape de această caracatiţă infracţională, că avem alegeri într-un singur tur şi orice vot care nu se duce la singurul candidat care poate să învingă această caracatiţă se duce implicit spre administraţia PSD - Firea care a ruinat oraşul", a declarat Nicuşor Dan.

El a prezentat, în conferinţa de presă, un acord care ar fi fost semnat de primarul Capitalei cu familia Constanda având în vedere obligaţiile de plată pe care municipalitatea le are faţă de aceasta.

"Cer Primăriei Capitalei să confirme că acest act este acordul pe care l-a semnat cu familia Constanda", a spus Dan. Potrivit actului prezentat, a afirmat el, Primăria s-ar fi angajat să plătească 18 milioane de euro în prima jumătate a anului 2020 şi să dea familiei un teren de 7.000 de metri pătraţi pentru stingerea a 30 de milioane de euro din datoria municipalităţii către familia Constanda. "Din datoria rămasă, (...) 40% va fi plătită până la sfârşitul anului 2020", a spus Nicuşor Dan.

Potrivit acestuia, municipalitatea nu are voie să vândă un teren din proprietate fără să facă o licitaţie publică, iar primarul general nu are voie să se oblige la plăţi pe care nu i le-a acordat Consiliul General prin bugete aprobate.

Dan a mai susţinut că există un acord similar de acordare de despăgubiri în valoare de 13 milioane de euro, în cursul acestui an.

"Dacă adunăm aceste sume, ajungem la suma de 58 de milioane de euro, sumă pe care primarul general, în numele Municipiului Bucureşti, se obligă să o plătească unei familii şi unui cetăţean", a declarat el, precizând că bugetul aprobat pentru despăgubiri este de 32 de milioane de euro.

Opinia Cititorului ( 13 )

  1. Surprinzator de agitat boschetarul politic daca tinem cont de sondajele prezentate de el si de penibilul cu batistuta! Unul care conduce e de regula mai relaxat! Dar boschetarul mucusor e pe zi ce trece tot mai agitat. Sa fie oare de la pastile...nu si le ia la timp?

    Nu stiu ce ti-a facut tie Firea, dar mie mi-a dat bani bunicei de mi-am facut analizele la ficat cu ei. Tu ce BIP mi-ai dat?

    Vorbesti ca madam Turcan.

    Nu ca mi-ar pasa de alegerile voastre ca imi e sila si nu o sa ma ai duc la vot.dar daca nu ai dat nimanui un stimulent nu mai comenta ce face altul spune doar ce vrei tu sa faci .Terminati odata cu aruncatul cu BIP unul in altul. Imi e scarba. 

    1. Asta inca e la inceputul carierei iarta-l ca inca n-a apucat sa fuga din parid in partid. Dar da, e picticos ca Raluca Turcan

      Cand vorbeste Turcan de democratie te ia somnul.Atata pot atat ii duce. Mai bine s-ar vorbi intre ei cum sa actioneze pentru binele orasului. De exemplu:eu vreau sa fac aia, tu ce vrei sa faci sa fie bine si pentru amaratii astia?Si oamenii sa voteze fara sa se mai injure ca sunt cu

      unul sau cu altul. 

      Ce o mai lingusea Turcan pe Udrea cand era in PDL...

    Casa in care domneste cearta NU PROSPERA asa si cu tara in care politicieni se cearta si fug din Partid in Partid.

    1. Se cearta de ochii lumii si intre ei isi impart banii; dar mai exista si mici antipatii personale.

      De ce sa riscam sa ne COVIDAM votandu-i?

      STATI ACASA!--> vorba lui Iohannis. 

      1)ROMANIA COVIDATA

      2)ROMANIA [a] NORmalaa...

      ==>astea-s proiectele lui Iohannis peste care a PICAT MAGAREATZA! 

    Da ce esti tu Mesia care poate rezolva problemele Bucurestiului:"singurul candidat ce poate care poate sa invinga aceasta caracatita[...] bla_bla_bla...HA-HA_HA!

    1. Schimba caracatita . Isi instaleaza propriile tentacule - mai lungi si mai puternice infipte bine in extern de unde provin si fondurile pentru USR

      Băsescu poate fi "mesia".

    Ori la Primarie, ori la Puscarie= ori la BAL, Ori la Spital==>dar Spitalele din vina cui sunt COVIDATE?

    Maine-poimaine se COVIDeaza si scolile si treaba-i treaba. 

    Oare a cui o fi vina? 

    O fi BOTNITA URATA dar e un RAU NECESAR===>Purtati BOTNITA e utila. Nu va vede lumea fata, va COVIDATI mai putin... 

    Cand eu eram la scoala profesoarele urlau la noi ; daca-ti uitai halatul alb de om de stiinta era nenorocire si astia nu pot sa poarte o amarata de masca?

    Cei din domeniul Restaurarii o parta si 6 ore fara sa se planga fiindca ii apara de substante toxice si bietii copilasi iau totul de-a gata... 

    Atentie! Vorbeste Mucusor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb