Nicuşor Dan: "Avem trei oferte pentru achiziţia celor 20 de minicentrale termice"

T.B.
Macroeconomie / 2 martie

Nicuşor Dan: "Avem trei oferte pentru achiziţia celor 20 de minicentrale termice"

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a anunţat, sâmbătă, că au fost depuse trei oferte în cadrul procedurii de achiziţie a celor 20 de minicentrale termice care vor asigura, începând cu următorul sezon rece, furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru aproximativ 40.000 de locatari din toate sectoarele, potrivit unei postări pe reţeaua sa de socializare.

Conform sursei menţionate, "Avem trei oferte depuse în cadrul procedurii de achiziţie a celor 20 de minicentrale termice care vor fi amplasate în zone unde agentul termic nu este livrat în parametri suficienţi. Urmează etapa de analiză a ofertelor, astfel încât Compania Municipală Energetica Servicii să desemneze câştigătorul în cel mai scurt timp. Prin achiziţia celor 20 de capacităţi modulare, vom asigura, începând cu următorul sezon rece, furnizarea optimă a agentului termic şi apei calde pentru 340 de blocuri cu peste 16.300 de apartamente şi aproximativ 40.000 de locatari din toate cele şase sectoare", a scris Nicuşor Dan pe Facebook.

Potrivit edilului, centralele vor fi amplasate în anumite puncte termice, situate la capetele de reţea unde funcţionarea a fost deficitară şi unde agentul termic a fost livrat în parametrii insuficienţi.

"Este vorba despre patru puncte termice din Sectorul 1, şase din Sectorul 2, alte trei puncte termice din Sectorul 3, unul în Sectorul 4, trei în Sectorul 5 şi alte trei în Sectorul 6", arată Nicuşor Dan în postarea sa.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Cui ii pasa de minicentrale si alte asemenea bizdîganii . .In curind stam la caldura tot anul . Mai bine ar da ordin sa se inchida CETurile care si cind sunt 20 de grade la umbra dau caldura .N.D. si-a facut datoria .Parafrazind ”Maurul si-a facut datoria acum trebuie sa plece” .Un bucurestean „get beget” este solutia viitorului .Un tinar competent cu o familie veche de citeva generatii trebuie sa conduca Capitala neamului .Politic N.D. „ a dat cu m...i in fasole ”A aprobat un miting lui Sosoaca la care nici cel mai nating bucurestean nu a venit .In Bucuresti AUR si USR nu pot scoate in strada nici macar 1000 de cetateni .

    1. ciclul solar e la 11 ani cu radiatii mari si mici urmat de anotimuri cald uscat; rece uscat; cald umed; rece umed;

      in spate a fost rece uscat; acum e cald uscat; in fata rece umed (tornade si inundatii plus zapezi) urmat de cald umed …. la 10-11 ani din minim minim ai rece umed si rece uscat; lar la 10-11 ani din varf in varf ai cald umed, cald uscat… 

      inseamna ca la un total de 4 cicluri = 44 ani ai odata pe minim rece umed; cald umed; rece uscat; cald uscat= ciclu de 44 ani … urmatorul ciclu poate sa aibe si deferente de variatii. 

      s c c r e t 

    Pacat ca s a urnit greu aceasta idee care e valabila, insa va ramane de vazut cum vor plati locatarii vizati caldura si apa calda, doar nu va ganditi ca tot asa, subventionat de la buget, nu? Ca fiind investitie mare dincolo de eficienta energetica mai buna sunt costurile de amortizare care nu pot fi nivelate la nivelul Bucuresti. Oricum va fi in viitor, primarul Dan a dovedit zi in acest caz ca e bun gospodar si chiar face pe teren ce promite in campanie. Ma gandesc cu groaza ca vine clanul Pandele si anuleaza tot!

    ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb