NICUŞOR DAN: "Două licitaţii eşuate pentru tăblierul de pod la Doamna Ghica"

S.B.
Miscellanea / 22 decembrie 2021

"Două licitaţii eşuate pentru tăblierul de pod la Doamna Ghica"

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, transmite că au existat două licitaţii eşuate pentru tăblierul de pod la pasajul de la Doamna Ghica, menţionând că firmele "nu prea mai au încredere", după "experienţele nefericite" pe care le-au avut în trecut cu Primăria Capitalei, informează Agerpres.

El a mai spus că speră ca licitaţia relansată să aibă un câştigător, astfel încât în primăvară să fie reluate lucrările la podul de la Doamna Ghica.

"La Pasajul Doamna Ghica în primul rând că noi am găsit conturile blocate pentru investiţii, ne-au trebuit vreo patru-cinci luni ca să le deblocăm. (...) La Doamna Ghica, în urma deblocării, am reuşit să facem ceea ce înseamnă traseele de suprafaţă, adică ocolirea podului. Există Compania Municipală care se ocupă de realizarea podului propriu-zis. Au fost două licitaţii - pentru că lumea nu prea mai are încredere, după aşa multe experienţe nefericite cu primăria - au fost două licitaţii eşuate pentru tablierul de pod. S-a relansat licitaţia. Eu sper să aibă un câştigător şi din primăvară asta să ne apucăm de podul de la Doamna Ghica", a spus edilul general, la postul B1Tv.

Pe 27 septembrie, într-un interviu pentru acelaşi post de televiziune, Nicuşor Dan estima că pasajul va fi dat în folosinţă la sfârşitul anului 2022. El dezaproba faptul că administraţia anterioară a lansat lucrările, în condiţiile în care avea conturile blocate.

"Am reuşit acum să avem tot ce înseamnă circulaţie la baza podului, pentru care multă lume a suferit, toate lunile astea. Este procedură de achiziţie pentru planşeu - cel care se pune peste picioare - şi el nu se poate monta decât în primăvară. După ce se va monta acest planşeu, o să fie făcute toate celelalte lucruri şi la sfârşitul anului 2022 o să putem să lucrăm. Avem un parteneriat cu Primăria Sectorului 2, care e interesată şi care a pus şi ea ceva bani pentru pod", a afirmat edilul general, la acel moment.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Idiotii astia "da dreapta" nu sunt in stare sa faca un pasaj in mijlocul orasului in 4 ani de zile, in timp ce Musk face intr-un an "green field" o fabrica noua de automobile electrice de 1,5 km lungime in Texas. Auzi, "firmele nu mai au incredere" :-)...Mai bine spune ca cine trebuie sa castige licitatia nu a reusit sa-si faca firma ca sa poata participa. O firma noua, curata, de care nu stie nimeni sa nu bata la ochi:-)

    1. Punem pe Musk de etalon la toti primarii?

      Idiotii astia "da stanga" nu au facut nimic in 30 de ani. Toti banii au mers la firmele baronilor locali si centrali, iar lucrarile au fost precare, scumpe si cu durata de executie foarte mare. Ce a lasat Firea in urma ei, dupa 4 ani de mandat, in afara de datorii si jaf generalizat?

      In plus, asta de-acum nu este nici "da stanga" si nici "da dreapta".Este un oarecare ce a crezut ca intra intr-o institutie normala si ca poate sa faca ceva normal si util pentru bucuresteni si cand colo s-a trezit in mijlocul intereselor si mafiilor locale atat "da dreapta" cat mai ales "da stanga". Nici Musk nu ar fi putut face ceva in conditiile astea. Mizeria politica e prea mare la noi si mai nou presedintele a construit tablierul la podul politic. Acolo s-a putut! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb