Noi contre PSD-PNL

Anca Bernovici
Ziarul BURSA #Politică / 26 august 2004

Partidul de guvernămînt îi acuză pe liberali că monitorizează procesul de selecţie al candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare ca să-i discrediteze

Liberalii susţin că vor doar să arate că PSD face doar un joc de imagine

Conducerea Partidului Social Democrat consideră dezonorantă atitudinea PNL prin care se zbate să compromită votul uninominal ce va avea loc în PSD, a declarat purtătorul de cuvînt al PSD, Titus Corlăţean. El a prezentat ieri presei un document semnat de vicepreşedintele PNL, Paul Păcuraru, datat 23 august 2004 şi adresat filialelor judeţene ale partidului prin care le solicita acestora să monitorizeze procesul de selecţie a candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare din noiembrie 2004. În document se preciza: "Pentru aceasta, vă rugăm ca, din surse informale, să aflaţi nominalizarea candidaţilor PSD, înainte ca votul să aibă loc, pentru a demonta abordarea lor privind selecţia democratică, reforma internă etc. În acest sens, vă rugăm să ne transmiteţi o listă cu toţi candidaţii nominalizaţi de PSD în judeţul dumneavoastră. De asemenea, trebuie să ne trimiteţi orice fel de informaţie relevantă despre respectivii candidaţi (acuzaţii de corupţie apărute în presă, scandaluri publice etc). Aşteptăm datele solicitate pînă la data de 30 august, în format electronic, la adresa secretargeneral@pnl.ro". Intenţia PNL de a monitoriza procesul de selecţie a candidaţilor PSD pentru alegerile parlamentare în scopul de a-i discredita este considerată de partidul de guvernămînt drept o dovadă a "campaniei murdare" duse de liberali.

Titus Corleţean a declarat: "Este trist că un partid ca PNL, care s-a opus în Parlament adoptării votului uninominal, se zbate acum să compromită votul uninominal ce va avea loc în PSD prin alegerile preliminare. Această atitudine este cu atît mai dezonorantă cu cît PNL nu a propus pînă acum nici un proiect şi nici o soluţie la problemele României, dar în schimb are timp şi resurse pentru a discredita PSD". "Reforma PSD este doar o ficţiune".

Liderul PNL, Paul Păcuraru, ne-a declarat că a solicitat această "monitorizare" pentru a arăta cît de "evazivă şi fictivă" este reforma PSD şi nu crede că PSD-ul va reuşi să prezinte în timp util lista cu candidaţii săi la alegerile parlamentare ale acestui an. "Totul este doar un joc de imagine", a conchis reprezentantul PNL.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb