Noi loturi ale vaccinului COVID-19 au sosit pe cale aeriana în România cu DHL Express

J.P.
Miscellanea / 29 decembrie 2020

Noi loturi ale vaccinului COVID-19 au sosit pe cale aeriana în România cu DHL Express

DHL Express a început distribuţia internaţională a vaccinului COVID-19. Primele avioane DHL care aduc vaccinul în România au ajuns astăzi pe Aeroportul "Henri Coandă' din Bucureşti, Aeroportul Internaţional Traian Vuia din Timişoara şi, respectiv, Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj, conform unui comunicat trimis redacţiei.

"După numeroase luni de pregătire, suntem bucuroşi că ne-a fost atribuită misiunea de distribuire a vaccinurilor şi că putem astfel contribui cu expertiza logistică şi reţeaua noastră pentru a face vaccinul accesibil la nivel mondial", menţioneză Agnieszka Blas, Director General DHL Express Romania. "Criza actuală a arătat cât de importante sunt reţelele logistice internaţionale pentru a asigura societatea cu echipamentul de protecţie sau trusele de testare necesare pentru asigurarea sănătăţii. Acum păşim un nou pas important în lupta noastră comună împotriva virusului. Echipele DHL din 220 de ţări şi teritorii şi reţeaua noastră globală Express, sunt gata să livreze oricând şi oriunde, pentru acelaşi scop - Connecting People. Improving Lives."

Pe lângă primele zboruri către Israel, Mexic şi Singapore, DHL se pregăteşte să efectueze alte zboruri în perioada următoare, cu vaccinuri de la centrele sale de operare din întreaga lume.

Peste 9.000 de specialişti lucrează în reţeaua globală DHL, astfel încât produsele farmaceutice, dispozitive medicale, studiile clinice şi organizaţiile de cercetare, angrosistii şi distribuitorii, precum şi spitalele şi furnizorii de asistenţă medicală să fie conectaţi aceluiaşi lanţ valoric şi, prin digitalizare, conectează fiecare pas intermediar, de la studiile clinice la punctele de asistenţă.

La scară globală, furnizorii de logistică sunt provocaţi să stabilească rapid un lanţ de aprovizionare medicală pentru a livra vaccinuri într-o cantitate fără precedent, de peste 10 miliarde de doze la nivel mondial - inclusiv în regiunile cu infrastructuri logistice mai puţin dezvoltate, unde trăiesc aproximativ 3 miliarde de oameni. Pentru a asigura o acoperire globală în următorii doi ani, vor fi necesare până la 200k transportatori de paleţi şi 15 m cutii de răcire, precum şi un număr de 15 k zboruri pentru diferitele configuraţii ale lanţului de aprovizionare.

Anumite vaccinuri necesită condiţii speciale de depozitare şi transport (temperaturi cuprinse între -90°C şi -60°C). De asemenea, în cazul vaccinului Comirnaty, cutiile termoizolante pentru transport sunt conforme cu cerinţele şi standardele transporturilor care conţin gheaţă carbonică, impuse de către IATA (The International Air Transport Association).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb