Noi oferte pentru utilizatorii cartelei Cosmote

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 23 iunie 2009

Utilizatorii de cartele Cosmote pot primi câte 800 de minute şi SMS-uri în reţea, precum şi 60 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel) pentru 4,5 euro pe lună, cu noua extraopţiune lansată pentru utilizatorii de cartele, informează operatorul de telefonie mobilă Cosmote România.

Beneficiarii noii extraopţiuni sunt atât utilizatorii noi, cât şi cei existenţi.

"Noua extraopţiune vine să reconfirme angajamentul nostru şi orientarea către toate categoriile de consumatori: prepaid, abonaţi şi companii. Pentru noi, toate categoriile sunt importante, astfel încât avem echipe specializate, de la concepere de produse şi servicii, cercetare, loializare şi vânzări, care crează cele mai potrivite oferte pentru toate sezoanele. Vara este un anotimp când ai mai multe lucruri de spus familiei şi prietenilor, aşa că am extins posibilităţile de comunicare pentru toată lumea la preţuri foarte accesibile", a declarat Gabriel Ioniţă, Product & Services Development Manager în cadrul Cosmote România.

Utilizatorii cartelei Cosmote cu nevoi mai mari de comunicare au la dispoziţie şi o altă extraopţiune, care include 2.000 de minute în reţea către două numere preferate, precum şi câte 450 de minute şi SMS-uri în reţea şi 60 de minute naţionale şi internaţionale (către reţele fixe din Europa, şi reţele fixe şi mobile din Statele Unite, Canada şi Israel).

La începutul anului, compania a lansat un program prin care clienţii primesc bani la întreruperea convorbirilor în situaţii fără semnal.

Cosmote România este membră a Grupului Cosmote, operatorul mobil cu cea mai extinsă prezenţă din Sud-Estul Europei. Numărul utilizatorilor Cosmote a crescut cu 44,1%, în primul trimestru, comparativ cu perioda similară din 2008, ajungând în prezent la peste 6,1 milioane, ceea ce corespunde unei cote de piaţă de 23%.

Grupul Cosmote desfăşoară operaţiuni în Grecia (Cosmote Grecia), Bulgaria (GLOBUL), Albania (AMC), FYROM (Cosmofon) şi România.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb