Noi violenţe în Suedia după o manifestaţie de extremă dreapta

G.D.
Internaţional / 17 aprilie 2022

Noi violenţe în Suedia după o manifestaţie de extremă dreapta

Oraşul Malmö din sudul Suediei a fost, în noaptea de sâmbătă spre duminică, scena unor episoade violente, ca urmare a adunărilor care au denunţat intenţia unui grup mic de extremă dreapta de a arde un Coran, a anunţat, astăzi, poliţia, notează AFP, conform News.ro.

"Au fost incendii în diverse locuri în timpul nopţii la Malmö", au indicat forţele de ordine într-un comunicat. Au fost incendiate pubele, un autobuz şi o maşină, a precizat poliţia suedeză. Au fost făcute mai multe plângeri pentru vandalism.

Incidentele au izbucnit la o adunare a mişcării anti-imigraţie şi anti-Islam "Linia dură", condusă de danezo-suedezul Rasmus Paludan, care organizează în prezent un turneu prin Suedia în timpul căruia au avut loc mai multe confruntări între poliţie şi contra-manifestanţi în mai multe oraşe.

Manifestaţia lui Paludan de ieri a fost mutată dintr-un cartier din Landskrona într-o parcare din Malmö, marele oraş din apropiere, cu scopul de a evita confruntările.

Totuşi, proteste au izbucnit în diferite cartiere din Malmö, cu persoane care au aruncat cu pietre în poliţişti.

"Lucrurile s-au calmat către ora 3.00, au fost incendieri, dar violenţele s-au liniştit", a spus un purtător de cuvânt al poliţiei, Kim Hild, la radioul public SR, subliniind că niciun membru al forţelor de ordine nu a fost rănit.

Joi şi vineri, în jur de 12 poliţişti au fost răniţi în timpul confruntărilor cu participanţii la contra-manifestaţiile faţă de Paludan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Suedia a devenit o buda a islamistilor. Incredibil cat de mult a decazut aceasta tara minunata, pur si simplu majoritatea populatiei este sclava islamistilor, nimeni nu are curaj sa le spuna nimic de teama ca vor fi aratati cu degetul ca intoleranti, fascisti si alte bazaconii din astea. A sosit timpul ca sa se faca ordine in Suedia!!!

    1. Pai,nu se jelea papa ca facem noi discriminare intre refugiati,cu alte cuvinte a facut tarile Europei rasiste.De parca musulmanii care au venit cu japca in Europa au fost refugiati,nu invadatori islamisti.E normal sa aiba probleme cu ei fiindca isi impun legile islamice,nu respecta legile tarilor in care se duc..Auzisem ca la o scoala din Marea Britanie s-a interzis consumul de carne de porc fiindca niste copiii musulmani au avut si ei pofta si au mancat iar mamicile lor au inceput sa faca scandal.Pentru o minoritate trebuie sa se sacrifice o intreaga majoritatea,sa-ti sacrifci cultura,valorile morale si spirituale,daca nu, esti rasist,gata,esti etichetat!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb