Nou studiu despre Covid. Persoanele care merg încet, risc de deces de patru ori mai mare în urma infectării cu coronavirus

G.U.
Miscellanea / 16 aprilie 2021

Nou studiu despre Covid. Persoanele care merg încet, risc de deces de patru ori mai mare în urma infectării cu coronavirus

Un nou studiu a descoperit că persoanele care merg încet pot avea un risc de deces de patru ori mai mare în urma infectării cu coronavirus, relatează BBC.

Studiul realizat de Institutul Naţional de Cercetare în Sănătate (NIHR), Leicester Biomedical Research Center, a fost conceput pentru a explora legăturile dintre indicele de masă corporală (IMC) şi ritmul lent de mers cu riscul de a contracta Covid-19 şi al mortalităţii.

Acesta a folosit date colectate de la 412.596 de persone din Marea Britanie , o bază de date biomedicale şi un studiu de cercetare, notează sursa citată.

Cercetătorul principal, Tom Yates, a declarat că mersul încet ar putea fi folosit pentru a prezice dacă cineva are un risc mai mare de infectare cu SARS-CoV-2.

Mersul lent a fost considerat a fi la o viteză mai mică de 4,8 km pe oră, viteza constantă / medie a fost de 6,4 km pe oră şi rapidă la mai mult de patru mile pe oră, conform studiului.

Mersul lent poate determina o formă severă de COVID-19

Cercetătorii au descoperit, de asemenea, că mersul lent a fost de 2,5 ori predispus să dezvolte o formă severă de COVID-19, decât cei care au un mers rapid.

Cu toate acestea, cercetătorii au observat că mersul lent a fost supus unei posibile prejudecăţi şi, prin urmare, nu s-au putut trage concluzii cauzale definitive din rezultate.

Profesorul Tom Yates, specialist în activitate fizică, comportament sedentar şi sănătate la Universitatea din Leicester, a declarat: "Ştim deja că obezitatea şi fragilitatea sunt factori cheie de risc pentru rezultatele Covid-19. Acesta este primul studiu care demonstrează că mersul lent are un risc mult mai mare de a contracta forme severe ale Covid-19, indiferent de greutatea lor''.

Rezultatele studiului au fost publicate în Jurnalul Internaţional de Obezitate.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. in curand pe micile ecrane" modul de Legare a sireturilor la incaltari" ESTE DETERMINANT in perioada PLANDEMIEI!

    un bilet nu va costa mult: DOAR VIATA 

    Nu este adevărat ce scrie aici .Un grup de savanți americani au arătat că persoanele cu ochelari se îmbolnăvesc de cinci ori mai mult decât afroamericanii !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb