"Novensys" şi-a sporit afacerile cu 45% în 2008

Viviani Mirică
Ziarul BURSA #Companii #IT / 5 februarie 2009

"Novensys" este interesată de o colaborare cu acele companii proactive, care şi-au creat deja o infrastructură IT.

"Novensys" este interesată de o colaborare cu acele companii proactive, care şi-au creat deja o infrastructură IT.

"Novensys", unul dintre cei mai importanţi integratori de soluţii pentru managementul informaţiei din ţara noastră, a realizat, anul trecut, o cifră de afaceri de 17 milioane de euro, în creştere cu 45% faţă de 2007, când a înregistrat o cifră de afaceri de 11,8 milioane de euro. Compania a reuşit să câştige, în 2008, un important contract de implementare a soluţiilor de managemet al relaţiilor cu clienţii în industria de utilităţi, implementând, în prezent, soluţia "Siebel CRM" de la Oracle. Tot în 2008, "Novensys" a reuşit să câştige şi cel mai mare contract de implementare a unei soluţii "Microsoft Dynamics AX" şi demarează primele implementari de "Oracle EBS".

Potrivit unui comunicat de presă remis redacţiei, Cezar Golumbeanu, preşedintele "Novensys", a declarat: "În 2009, ne propunem să facem echipa şi cu cei mai buni clienţi ai noştri din industriile de retail, distribuţie, logistică şi utilităţi. Ne interesează, însă, o colaborare cu acele companii proactive, care şi-au creat deja o infrastructură IT şi pentru care nevoia de instrumente superioare de analiză este o condiţie a competitivităţii afacerii pe termen lung. Aceste companii înţeleg că reducerea investiţiilor în tehnologie în perioade de recesiune nu este doar contraproductivă, ci şi dăunătoare pe termen mediu şi lung. Atunci când afacerea lor scade, este nevoie de capabilităţi critice, care să le permită să-şi îmbunătăţească productivitatea. Nu recesiunea este prin­cipala lor problemă, ci timpul de reacţie la mişcările pieţei şi asigurarea veniturilor viitoare".

Domnul Golumbeanu este de părere că investiţiile în softul de afaceri vor reprezenta o soluţie de rezistenţă pe termen lung pentru companiile care aleg să se alinieze la realităţile pieţei. Printre clienţii "Novensys" se numără " Rompetrol", "Imprimeria Naţională", "Romprest", "E.ON Moldova", "Becker Acroma", "Alumil", "Sarantis", "Millenium", "Massini", "Nara Camicie", "Art & Craft", "Graffiti".

Portofoliul companiei include, în prezent, soluţii de la ERP - Microsoft NAV, Microsoft AX, Oracle EBS, echipamente pentru automatizarea proceselor de afaceri de la Motoroala, Psion şi Zebra, soluţii pentru managementul relaţiilor cu clienţii (Siebel CRM), soluţii BI (Targit), soluţii pentru managementul lanţului logistic (Mantis), soluţii destinate lanţurilor de magazine de retail (LS retail), precum şi soluţii pentru automatizarea proceselor (Novensys for Inventory, Novensys for Assets, Novensys for Store, Novensys for Meter Reading).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb