Nuclearelectrica anunţă oprirea controlată a Unităţii 1 pentru realizarea unor lucrări de remediere la circuitul tehnologic clasic al Unităţii 1

Miscellanea / 12 ianuarie 2021

SN Nuclearelectrica SA anunţă că Unitatea 1 a CNE Cernavoda va fi oprită în mod controlat, în noaptea de vineri spre sâmbătă (15-16 ianuarie 2021) pentru realizarea unor lucrări de reparaţie ca urmare a apariţiei unei defecţiuni la circuitul tehnologic clasic/secundar al Unităţii 1. Manevrele de reducere a puterii vor începe pe data de 16.01.2021, ora 0:00, conform unui comunicat trimis redacţiei.

Oprirea controlata a Unitatii 1 CNE Cernavoda se realizeaza conform procedurilor aplicabile in astfel de situatii si este necesara pentru a permite personalului CNE Cernavoda realizarea lucrarilor de reparatie in conditii de siguranta, dat fiind faptul ca fluidul de lucru (apa demineralizata) este la temperatura si presiune ridicate.

Defectiunea aparuta la circuitul tehnologic clasic al Unitatii 1 si lucrarile de remediere aferente nu au impact advers asupra securitatii nucleare, mediului, personalului sau populatiei.

SNN va transmite comunicat de presa dupa finalizarea lucrarilor de remediere, la momentul reconectarii Unitatii 1 CNE Cernavoda la Sistemul Energetic National.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Oprirea controlată a Unităţii 1 pentru realizarea unor lucrări de remediere intervine dupa caderea sistemului energetic din Nord Vestul Romaniei...coincidenta? Nimic CSAT, caderea sistemului energetic national nu reprezinta atentat la siaguranta nationala? Daca se intampla in Teleorman, era iarasi Dragnea de vina :-)

    1. termina omule,ca nu a aparut defectiunea la circuitul tehnologic clasic al Reactorului 1,din vina lui IOHANNIS,dragnea al tau a avut grije sa isi ia insula Belina pe persoana fizica,asa ca....lasa-l acolo unde e ,ca e ,deja istorie

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb