O mie de oameni protestează la Suceava împotriva certificatului verde

S.B.
Miscellanea / 14 noiembrie 2021

O mie de oameni protestează la Suceava împotriva certificatului verde

Peste 1.000 de oameni au protestat, duminică, în centrul municipiului Suceava, cerând retragerea proiectului vaccinării din Parlament, renunţarea la purtarea măştii şi revenirea tuturor elevilor la şcoală, informează news.ro.

Participanţii la protest au scandat printre alţii "Nu cedăm, nu ne vaccinăm", "Cinste moldovenilor", "Afară, afară, cu viruşii din ţară" şi "Guvernele ucid, mai mult decât COVID".

Protestul a fost organizat de Grupul Civic Suceava Educată şi de Asociaţia Bucovina Profundă.

Cei care au luat cuvântul au declarat că nu sunt de acord cu introducerea certificatului verde şi au anunţat că pe 1 decembrie va fi organizat un amplu protest la Bucureşti. Unul dintre vorbitori i-a îndemnat pe participanţii la acţiune să nu le fie ruşine să recunoască faptul că sunt naţionalişti şi să formeze comitete locale în localităţi pentru a picheta sediile PNL şi PSD.

Manifestanţii au cerut totodată ridicarea tuturor restricţiilor şi a stării de alertă, abrogarea legii carantinei şi renunţarea la politicile sanitare bazate pe obligativităţi.

La finalul protestului, participanţii au agitat drapele naţionale, iar din boxe au răsunat cântece cu mesaje patriotice.

Opinia Cititorului ( 51 )

  1. oare de ce? marginea Europei

    Se mai poate cu represiunea nazista a parlamentarilor pro Greenpass! Oare cei care au tras in 89 nu au fost judecați chiar dacă aveau ordin și acționau pe baza unor legi? In țările cu vaccinare ridicată infecțiile revin din cauza lipsei trstarilir gratuite in masa, deoarece Vaccinatii și Nevaccinatii transmit la fel!

    1. taci mai din gura, mai bine te-ai duce si te-ai vaccina

      taci mai din gura , mai bine te-ai duce si te-ai spanzura

      taci mai din gura, mai bine te-ai duce sa iti faci analizele.

      Studii recente arata ca vaccinatii sunt corpuri de convalescenti care sunt fragilizati si expusi infectiilor sau agravarea bolilor existente.

      vaccinati sau nevaccinati , aveti-va ca fratii ! Nu va mai scuipati pe aici , ma!

      asta vor guvernantii satanisti !  

      sa ne divida si sa ne conduca dictatorial!  

      eu nu ma vaccinez dar nu ma iau de cei vaccinati - fiecare om E LIBER sa aleaga.  

      Desi .... trebuie sa ai mult curaj sa bagi in tine un ser de la care altii au facut avc, tromboze, miocardite, etc....  

      Eu nu m-as risca.  

      Dar: AVETI-VA CA FRATII , NU FACETI JOCUL DICTATORILOR!  

    O sa fie linșați pe strada! Dacă își aduc aminte, sa se gândească ce s-a întâmplat cu Mussolini și Clara Petacci!: in 28 Aprilie 1945, in ultimele zile ale WWII au fost executați de către Comuniștii italieni in micul sat Giulino di Mezzegra din nordul Italiei! Mussolini a fost răpit și de Otto Skorzeny! Sper ca nu se va induce starea de disperare prin obligativitatea Green passului pentru ca populația sa procedeze la fel ca italienii! Și cu parlamentarii care vor vota Green Passul! Plus ca războiul civil se va declanșa de câtre cei lipsiți de joburi! Vor scoate armele pe strazi!

    1. doi fripturisti , in plus pieleanu mai e si prost si mai vine si beat la tv , a venit la ciutacu cu o capatana rosie ca sfecla .

      Trădează! Fostul ofițer de informații Savu va fi di el judecat de tribunslele poporului!

      E prorus! La fel parlamentarii care voteaza Green Passul! Parlamentul nu mai reprezintă România! Jos Parlamentul!

      Din Odessa dădeau jos pe politicienii corupți! Îi băgau in tomberoane și nu-i mai lăsau in birouri! Pentru ca se reintorceau!

    De oameni pe zi! România e cimitirul Europei de 40 de ani! Chiriac o sa înfunde închisoarea! CĂ-S și CASS nu trebuie plătite! Statul nu oferă nici teste gratuite!

    1. si inainte de covid si acum mor in jur de 750 de oameni pe zi , deci acelasi numar , dar nu se spune .

      Nu merge cu incendierea Australiei, cu prăbușirea avionului deasupra Iranului, merge acum cu răspândirea de virusuri prin drone, izvoare de apa! De unde valul 5! Violatorul Vishan urma sa fie linșat/ castrat in public de populația disperata: dar el voia sa devină Salvatorul Națiunii prin vaccin! In Germania, Austria se vor declanșa războaie civile prin impunere de lickdiwn… rafalele de mitraliera vor începe sa devină zilnice in marile capitale europene!

      Castrat chimic! Pedo!

    interesant...

    inseamna instabilitate politica si economica din ascendentul bule economice 

    inseamna ca si anul urmator inflatia o sa fie mare (ca medie) chiar daca The Wizard of Oz o sa traga la fenta de manivela. 

    O sa avem somaj pe ascendent pana la finele lui 2022... oricum avem youth in somaj... ce vor devenii adulti in 1-2-3- ani... si deci vor ocupa clasamentul in somaj chiar daca cei actuali in somaj nu vor mai figura ca pondere in somaj caci se vor retrage deprimati din statistici. 

    Isarescu hai cu frana de mana!  

    semnat comenturi "cretine" 

    Cine voteaza in parlament certificatul verde este terminat politic.. PNL este unul din partidele terminate politic apoi vine USR ul care incurajeaza green pasul,,,,,,ordin de la Macron... Vaccinul nu este obligatoriu atunci care este rostul certificatului verde? Guvernul demis nu are drept de a emite ordinante asa ca ordonanta cu certificatul in mall si restaurante este ilegal...

    1. De Covid erau vaccinați!

      erau in proporția de vaccinare! Dreptul la viața: sa o spuneti voi celor care au murit din cauza spitalelor subfinantate de voi, ofițerilor SS (Savu), violatorilor și pedofililor! De cancer, de diabet,ca a fost Ziua Diabetului, Savule, ticăloșilor, care ai fost in partidul care a pierdut Sanda unui viitor bun pentru Ro!

    "Guvernele ucid, mai mult decât Covid!"

    Adevărat!  

    Nu reușea mare lucru! Sa convingă! Nici nu făcuse nicio analiza a vaccinurilor sa vadă ce contin! Nici nu avea aparate la halul in care era cercetarea in România! Dar mergea înainte! Cert e ca războiul civil izbucnea! Politicienii pro- greenpass aveau sa fie linșați! Haosul se instaurează in Eu!

    1. In teroare pe cetățeni! E clar ca vor retalia!

      Substanțele chimice in eprubete și sticle sparte și cu dop de cocean! Poate alcoolul!

      Si in Rusia domneste raiul!!! Noi toți vrem la tatuca Stalin sa ne mângâie blajin ...

    O mie de bezmetici fara minte, isterizati de habotnici habarnisti. Zvircoliri disperate ale pegrei cu mentalitate de caverna.

    Ne doare la basca de ei. Sa stea in casa, daca nu vor certificat. Le aruncam chiftele (din soia, NEMODIFICATA genetic) cu prastia, pe fereastra. 

    1. Sper sa nu ieși pe strada singur ca te sfâșie populația! Ai salvat, tu, de cancer, a salvat vreunul. din medicii tai politici de doi bani? Dar de alte boli? Nu? La gunoi cu știința ta medicală! Primitivule și bărbarule ce esti! Luptele intre NoVax și ProVax forțat vor deveni sangeroase! Dacă ai făcut vaccinul, de ce ți-e frica? L-ai făcut cu chiuveta, nici. tu nu crezi in el?

      Aruncam noi pietre!

      "Punctul 8 Proclamatia de la Timisoara! Azi in Timisoara, miine-n toata tara!" N-a mers! Si lupta aia era corecta si pentru o cauza nobila. Iar Timisoara afost, este si va fi avanpostul modernitatii in Romania.

      1000 la Suceava, poate miercuri 500 la Vaslui, si simbata 200 la Birlad. Evul mediu in toata splendoarea lui. Iliescu apare, soarele rasare! S-a golit Moldova de capsunari si badante si tu ameninti cu razboi civil? De la rachiul de pufoaica vezi triplu?

      Hai, mai bea o singura tuica si la culcare! 

      Mai vaccinatule? De ce vrei tu sa se vaccineze altii ? Sa te protejeze pe tine?

      "To justify his sweeping and constitutionally dubious employer vaccine mandate, President Joe Biden is claiming his order is necessary to “protect the vaccinated.” If that’s the case, what’s the point of vaccination in the first place?" 

      De ce vrei tu sa fortezi pe altii sa se injecteze cu acelasi lucru care pe tine te sperie ca nu ai fi suficient protejat? 

      Vorbea de “panaceu universal”! Rafila are diabet, nu se tratează, dar vrea sa aducă sănătatea prin milioane de vaccinuri! Hiperbara se folosește post-Covid! Ce învățați!

      E țara altora! A stăpânilor tai! Nu a romanilor! Parlamentarii sunt străini de popor! Trebuie judecați pentru aducerea tarii in ruina! Și pentru Nazi greenpass!

      Nazi greenpass ca nu poti sa mai freci menta la mall? Nu te obliga nimeni sa te vaccinezi. Iti bagi betigasul in nara la fiecare 48 de ore si stai la agatat cit vrei.

      Cit despre parlamentarii care au dus Suceava si Moldova in ruina... cine i-a votat? Timisoara, Oradea, Cluj?

      Traiti in Evul Mediu si va inmatriculati in Bulgaria BMW-urile ursulet, luate cu bani munciti in Italia de femeile voastre. 

      Băgăm la închisoare pentru încălcarea human rights!

      Sa ajunga la mall, dupa ce au facut, sunt locuri rau famate! Asta e, dau faliment, si-au asumat statutul! Agatat esti tu, de abia ai coborat de pe creanga, nu seamana totul cu ”Planeta maimutelor”, de aceea nici nu aveti rezultate notabile in stiinta!? A, un motor cu ardere interna il scotea si o maimuta, un avion, da, dar ceva complex, nu!!! Squeak, squeak, squeak, drug addict! Cat despre scobit, nu va ridicati mai mult de Civilizatia Mucilor Nerezolvati! Bai, parlamentarii si politicieniicare au adus tara in ruina timp de 30 de ani, vezi ca Romania e undeva prin frunte la civilizatia! Alte Neica Nimeni! Frumoasa tara, pacat ca e locuita! Cei care sunt cu adevarat patrioti sunt timorati de maimute ca tine! Jos cu voi, baligilor!

      Ma mir ca nu iti da cineva un branci pe strada!

      Dar ma ascund de maimute ca tine! Am un ranch si un Ford Explorer Timberline!

      Probabil ca ai in fatza, familia ta de urangutani de Ev Mediu timpuriu, carora le descrii aici pe site, simptomele !

      Vezi ca masturbarea de Ev Mediu pe care o faci, dauneaza grav sanatatii tale mintale! La cat de deteriorata e, probabil ca nici nu-ti mai pasa!

      Iar te uiți in oglinda? De asta te duci la Mall?

      Se termina, o vitrina cu lampioane roșii îți e rezervată, “Pithecanthropus Nazistis”!

      Stai linistit, caci nu sunt ca ma-ta aia care face trotuarul si se admira goala in oglinda!

    Dacă faci parte din serviciile secrete trădătoare alături de Vishan și Savu, cărora nu le-a pasat de cei 750 de morți zilnici din cauza spitalelor dezastruoase, tribunalele marțiale te așteaptă! Cum au aparat serviciile secrete Ro dacă romanii sunt saracii Eu și nu au spitale de vârf, zgârie-nori și autostrăzi! Cu tine RTV eșuează, cu Cretzulescu se ridica! Erau 1000 care pornit in marș, tu ai filmat defluirea!

    1. O palma DB, te trimite in corzi si nu trezesti sase zile! Zici ca esti Catzu drogat! Nu te pune cu ea, nici cu cei de la MI6! Nu stii cat sunteti de urati de populatie pentru propaganda pro-Vax fortat! Cat despre Europa civilizata, las-o balta! Razvan Dumitrescu e mult...mult mai aproape de realitate decat tine! Mai primitivi decat Ursula, multi europarlamentari (exceptie Terhes), parlamentarii analfabeti din Romania, majoritatea, nu poate fi nimeni! Mai bine Joanne of Arc decat gasti plouate!

      Cine este MB? Dar DB? E frati?

      Si Danutza!

      Carantina ei, NoVaxii, pe voi, Pro-Vaxx fortat!? Pro-Vaxx liberali au voie afara, dar ceilalti trebuie carantinati drept bestii umane!

      M Badea, karatistu? Ala de la Antene? Ce ma bucur ca e de partea noastra. Spargem tot!

      Huoooo la nazi greenpass! HUUUUOOOOO! Traiasca domnu Voiculescu Varanu! 

    Educatii si profunzii din Suceava-Bucovina pot propune un alt tip de document, CPM. Daca cetatenii pot prezenta un certificat de pupat moaste nu mai au nevoie de certificat verde in Suceava si Bucovina. Poate fi o solutie sa nu se mai simta asupriti?

    1. Intre nevaccinați și adepții vaccinarii fortate! Război civil!

      Va fi primul razboi civil purtat din spatele tastaturilor.

      Un comentariu mizerabil care nu doar că nu aduce nimic util însă și învrăjbește oamenii între ei.

      Ești securist? 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb