Obligaţiunile Ascendia au fost admise la tranzacţionare

M.G.
Piaţa de Capital / 24 septembrie 2019

Obligaţiunile Ascendia au fost admise la tranzacţionare

Prima zi de tranzactionare va fi 2 octombrie

Obligaţiunile emise de Ascendia, companie de eLearning listată pe platforma AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB), au primit o decizie favorabilă de admitere la tranzacţionare din partea operatorului bursei, a anunţat emitentul printr-un comunicat transmis BVB. Prima zi de tranzacţionare pentru titlurile emise va fi 2 octombrie.

La începutul verii, Ascendia a încheiat cu succes prima sa emisiune de obligaţiuni corporative, operaţiune prin care emitentul a atras o finanţare de trei milioane de lei, valoarea maximă a ofertei de obligaţiuni emise, în condiţiile în care pragul minim pentru închiderea cu succes a programului era 1,4 milioane lei.

Cosmin Mălureanu, CEO Ascendia, a declarat atunci: "Suntem încântaţi de interesul foarte mare arătat de către investitori pentru obligaţiunile noastre corporative. Este prima oară când accesăm acest tip de instrument, iar oferta a fost subscrisă în totalitate încă din prima zi. Apreciem votul de încredere oferit de investitori pentru perspectivele şi produsele companiei".

Cele 30.000 de obligaţiuni Ascendia au o valoare nominală de 100 lei, o scadenţă de trei ani şi o dobândă fixă de 10% pe an, plătibilă semestrial.

Oferta, ce a fost intermediată Tradeville, a fost disponibilă unui număr de sub 150 de investitori.

Potrivit comunicatului, cele trei milioane de lei vor fi folosite de Ascendia pentru accelerarea activităţii comerciale, în principal prin mărirea capacităţii de vânzare şi marketing pentru trei linii de afaceri importante:

1. Corporate eLearning - Platforma de Enterprise Learning Management System - Coffee LMS, pentru companii mari şi medii, precum şi servicii de realizare cursuri eLearning;

2. Livresq.com - platforma digitală ce va permite creatorilor de conţinut din domeniul educaţional, de la edituri la profesori, să creeze conţinut digital interactiv într-un mod facil. Platforma va fi lansată în varianta sa comercială în semestrul II din 2019;

3. Timlogo - platformă de logopedie, lansată în semestrul II din 2018.

Ascendia a încheiat 2018 cu un profit de 66.087 lei, în creştere cu 34% faţă de rezultatul net din 2017, iar veniturile totale au crescut cu circa 40% comparativ cu anul precedent, la 3,6 mil. lei.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb