Obligaţiunile de două milioane euro emise de OMRO IFN debutează la BVB

C.B.
Piaţa de Capital / 22 aprilie 2020

Obligaţiunile de două milioane euro emise de OMRO IFN debutează la BVB

Obligaţiunile corporative denominate în euro emise de OMRO IFN Târgu Mureş (OMRO25E), intră la tranzacţionare pe Sistemul Multilateral de Tranzacţionare (SMT) al Bursei de Valori Bucureşti (BVB), după finalizarea unui plasamentul privat în valoare de două milioane euro, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Radu Hanga, Preşedintele Consiliului de Administraţie al Bursei de Valori Bucureşti, a declarat: " Fiecare rundă de finanţare încheiată cu succes pe piaţa de capital este o nouă cărămidă pusă la construcţia acestui viaduct prin care circulă capitalul de la investitori către companii şi care ajută la dezvoltarea întregului ecosistem. Banii atraşi de OMRO prin această emisiune de obligaţiuni vor ajunge sub formă de credite în economiei şi ne bucurăm că astfel de exemple demonstrează că bursa este un mecanism real de finanţare al economiei. Orice perioadă aduce provocări, dar şi oportunităţi, iar un factor important în dezvoltarea companiilor şi a obţinerii unui randament cât mai bun al investiţiei este de cele mai multe ori chiar rapiditatea cu care managementul companiilor, dar şi investitorii profită de oportunităţi, chiar şi de cele apărute în criză. Qualitance, Vivre Deco şi OMRO IFN sunt cele mai recente trei companii care au venit la BVB în mai puţin de o lună şi, totodată, rundele de finanţare derulate de acestea sunt dovezi că bursa este locul unde planurile serioase de dezvoltare îşi pot găsi finanţarea necesară pentru a fi transpuse de pe hârtie în realitate."

OMRO a derulat în perioada 16 decembrie 2019 - 27 ianuarie 2020 un plasament privat prin care a atras de la investitori 2 milioane de euro, printr-o emisiune de obligaţiuni cu maturitate de 5 ani şi dobândă fixă de 7,5% p.a. plătibilă semestrial. Emisiunea cuprinde 10.000 de obligaţiuni cu o valoare nominală de 200 euro/obligaţiune. Fondurile atrase prin emisiunea de obligaţiuni vor fi utilizate pentru finanţarea activităţii de creditare precum si a altor cheltuieli operaţionale curente ale emitentului.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb