Oferta investiţională a României - promovată în Italia

M.I.
Miscellanea / 21 septembrie 2019

Sursă foto: Twitter

Sursă foto: Twitter

Oferta investiţională a României a fost promovată în Italia, la târgul multisectorial "Fiera del Levante", ţara noastră fiind prezentă la eveniment cu un stand naţional în perioada 19-20 septembrie 2019, potrivit unui comunicat de presă al Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat, informează Agerpres.

Conform documentului, companii italiene din sectoarele utilaje pentru construcţii, infrastructură şi turism, agricultură, producţie de vinuri biologice şi sectorul alimentar şi-au manifestat interesul de a explora posibilităţile investiţionale şi de afaceri prezentate de România în cadrul târgului multisectorial "Fiera del Levante" din Bari.

Reprezentanţii comunităţii italiene de business prezenţi la seminarul "Country Presentation Romania" au avut ocazia de a afla informaţii specifice sau sectoriale de la oficiali ai Consulatului General al României la Bari şi ai Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerţ şi Antreprenoriat.

Aceştia au prezentat participanţilor avantajele competitive ale mediului de afaceri autohton şi oportunităţile comerciale şi de investiţii oferite de România ca destinaţie de business, precum şi stadiul relaţiilor comerciale bilaterale. În secţiunea "Succes story" din cadrul prezentării de ţară, o companie de turism 'incoming' a făcut o scurtă prezentare turistică, punând accentul pe turismul de afaceri şi destinaţiile din România cu zboruri directe de la Bari, Bucureşti, Cluj-Napoca şi Timişoara.

La evenimentul dedicat României, au fost prezenţi consulul general al României la Bari, Lucreţia Tănase, şi vice-preşedintele Confindustria Bari, Francesco Divella.

Standul României ("Country Desk Romania") a făcut parte din pavilionul dedicat internaţionalizării, organizat la iniţiativa Departamentului de Dezvoltare din cadrul Regiunii Puglia, în care au fost prezenţi consilierii economici ai ambasadelor sau reprezentanţii camerelor de comerţ bilaterale.

Participarea României la târgul multisectorial "Fiera del Levante" din Bari a fost organizată de Biroul de Promovare Comercială şi Economică din cadrul Ambasadei României în Republica Italiană şi Consulatul General al României la Bari.

"Fiera del Levante" din Bari, ajuns anul acesta la cea a 83-a ediţie, este unul dintre principalele târguri multisectoriale din Italia şi din zona Mediterană. Ediţia din acest an s-a desfăşurat în perioada 14-21 septembrie. La târg au participat peste 400 de companii italiene şi străine, cu precădere din domeniile: industrie, construcţii şi amenajări, autovehicule, alimentar, agricol, turism şi telecomunicaţii.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb