Omnilogic primeşte premii de la IBM, Cisco Systems, CheckPoint şi Ericsson

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2007

Omnilogic primeşte premii de la IBM, Cisco Systems, CheckPoint şi Ericsson

Best Partner in Public Sector 2006 este distincţia acordată companiei de către Cisco Systems, în cadrul Partners Summit 2007, desfăşurat săptămâna trecută la Las Vegas. "Succesul Cisco este bazat pe felul în care ascultăm cerinţele clienţilor şi ale partenerilor, pentru a beneficia de tranziţiile pieţelor", a declarat John Chambers, preşedinte şi CEO Cisco la reuniunea de la Las Vegas. Este şi poziţia adoptată de Omnilogic pentru a adresa piaţa de SMB (n.r. întreprinderi mici şi mijlocii), chiar dacă sectorul public a adus această recunoaştere internaţională din partea Cisco Systems.

Gabriel Marin, managing director Omnilogic, a declarat: "În condiţiile în care sectorul public nu a adus un business constant şi consistent în ultimii ani, iar segmentul SMB din România şi din regiune devine din ce în ce mai solid, am dezvoltat un pachet de soluţii şi servicii profesionale pe zona de business mediu. Distincţia pe care ne-a acordat-o Cisco este cu atât mai importantă, cu cât ne transformă în cel mai bun partener pe această verticală în toată Europa Centrală şi de Est".

Compania Check Point, partener tradiţional Omnilogic, a oferit companiei Omnilogic "Check Point & CLICO Achievement Award 2006", premiu acordat "celui mai bun partener străin pe anul 2006". Distincţia a fost oferită companiei la întâlnirea anuală a partenerilor Check Point care a avut loc în Republica Cehă, la începutul lunii martie a.c.

La IBM Partners Meeting 2007, întâlnire desfăşurată la Poiana Braşov în luna martie, Omnilogic a fost premiat cu "Premiul de excelenţă în promovarea soluţiilor bancare pe platforma System i în 2006". De asemenea, Ericsson a premiat cu "Special Recognition Award" pentru rezultate de excepţie în 2006 compania Omnilogic la evenimentul internaţional Partners Meeting 2007, desfăşurat la Bilbao, Spania.

Gabriel Marin, managing director Omnilogic, opinează: "Piaţa din România suferă de dilatări şi contracţii mai puţin surprinzătoare în ultima vreme. Această stabilitate face loc unor dezvoltări mai structurate şi ne permite să facem previziuni mai clare. Ceea ce este cu adevărat notabil este că Omnilogic a reuşit să facă performanţă şi în perioade mai puţin stabile - anul 2006 fiind reprezentativ în acest sens. Europenizarea pieţei din Romania va crea o segmentare şi mai vizibilă a pieţei - poate mai dureroasă pentru unii, dar absolut necesară".

Omnilogic semnează un contract de distribuţie şi servicii VMware în România

Compania Omnilogic a încheiat un contract de distribuţie şi servicii cu Vmware, parteneriat care va propaga şi în România conceptul de "free virtualization", odată cu tehnologia infrastructurii virtuale.

VMWare, lider în tehnologia infrastructurii virtuale, are 4 milioane de clienţi pe întreg globul şi 20.000 de clienţi corporate care se bazează pe tehnologia VMware în consolidarea serverelor lor, în continuitatea afacerii lor, a dezvoltării software şi a testărilor şi a cerinţelor de securitate.

În portofoliul de produse şi soluţii VMware intră produse Data Center, produse de dezvoltare şi testare, produse Enterprise Desktop, produse Free Virtualization etc.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb