Omnilogic semnează un contract de distribuţie şi servicii VMware în România

C.P.
Ziarul BURSA #Companii #IT / 23 aprilie 2007

VMWare, lider în tehnologia infrastructurii virtuale, are 4 milioane de clienţi pe întreg globul şi 20.000 de clienţi corporate care se bazează pe tehnologia VMware în consolidarea serverelor lor, în continuitatea afacerii lor, a dezvoltării software şi a testărilor şi a cerinţelor de securitate.

În portofoliul de produse şi soluţii VMware intră produse Data Center, produse de dezvoltare şi testare, produse Enterprise Desktop, produse Free Virtualization etc. Interesant de menţionat este, poate, faptul ca toate cele 100 de companii din renumitul top Fortune 100 folosesc soluţiile acestei companii. Omnilogic coninuă seria parteneriatelor de excepţie, încheiind un contract de distribuţie şi servicii cu Vmware, parteneriat care va propaga şi în România conceptul de "free virtualization", odată cu tehnologia infrastructurii virtuale.

"Am găsit în Omnilogic partenerul ideal", declară Marek Swierad, Regional Channel Manager Vmware, adăugând că "tehnologia virtualizării are nevoie de companii cu renume în implementarea de servicii, în oferirea de servicii, consultanţă şi asistenţă. Aportul Omnilogic la pachetele noastre de produse şi soluţii va fi cu siguranţă benefic portofoliului de clienţi".

"Într-un mediu de afaceri oarecum instabil, încheierea acestui parteneriat este un semnal puternic pentru piaţa din România. Profesionalizarea serviciilor Omnilogic este, poate, cel mai important pas pe care compania noastră l-a făcut în ultima perioadă. Şi l-a făcut în beneficiul clientului. Experienţa noastră, dar şi compatibilitatea celor două companii vor face din acest parteneriat unul de lunga durată şi cu rezultate de excepţie, sunt sigur", a afirmat Gabriel Marin, managing director Omnilogic.

VMWare este o companie fondată în 1998 şi este lider în tehnologia infrastructurii virtuale. VMware a contractat 4 milioane de clienţi pe întreg globul şi 20.000 de clienţi corporate care se bazează pe tehnologia VMware în consolidarea serverelor lor, în continuitatea afacerii lor, a dezvoltării software şi a testărilor şi a cerinţelor de securitate. Obiectivul VMware este aducerea tehnologiei virtuale la standardele industriei IT&C. Informaţii suplimentare găsiţi pe www.vmware.com

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb