OMS: "Niciun motiv să ne îndoim că vaccinurile actuale nu protejează împotriva Omicron''

G.U.
Miscellanea / 8 decembrie 2021

"Niciun motiv să ne îndoim că vaccinurile actuale nu protejează împotriva Omicron''

"Nu există niciun motiv să ne îndoim" de faptul că vaccinurile actuale nu protejează bolnavii contaminaţi cu Omicron împotriva formelor severe de COVID-19, a afirmat ieri directorul Programului pentru urgenţe sanitare al OMS, Michael Ryan, într-un interviu acordat AFP, transmite Agerpres.

"Avem vaccinuri foarte eficiente care s-au dovedit a fi puternice împotriva tuturor variantelor până acum, în ceea ce priveşte severitatea bolii şi spitalizarea, şi nu există niciun motiv să credem că nu ar fi cazul" cu Omicron, a explicat Michael Ryan, într-un rar interviu.

"Comportamentul general pe care îl vedem până acum nu arată nicio creştere a severităţii. De fapt, unele locuri din Africa australă raportează simptome mai uşoare", a mai spus medicul, la fel cum declarase mai devreme pentru AFP cunoscutul om de ştiinţă american Anthony Fauci.

"Trebuie să fim foarte atenţi la modul în care analizăm" aceste date, a adăugat, totuşi, Michael Ryan, având grijă să sublinieze în mai multe rânduri că ne aflam chiar la începutul studiilor unei variante detectate abia pe 24 noiembrie de către autorităţile sud-africane şi care de atunci a fost identificată în zeci de ţări.

Apariţia acestei variante a provocat o oarecare panică, mai ales în Europa, care este deja pradă unui al cincilea val masiv de cazuri de COVID-19 provocate de varianta Delta.

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Președintele Federației Silva a ajuns în cârje după vaccinarea cu Johnson. Are 45 de ani!

    Președintele Federației Sindicaliștilor din Silvicultură – Silva, Silviu Geană, a ajuns, la vârsta de 45 de ani, să meargă doar cu ajutorul cârjelor, după ce s-a vaccinat cu Johnson. Cazul este identic cu al fostului jurnalist din Iași, Ionel Iloae, cu aceeași necroză cap femural bilaterală, adică infarct osos. Liderul de sindicat ne spune că nu mai este capabil să stea nici în cârje, nici pe scaun mai mult de 30 de minute. 

    După cazul fostului jurnalist din Iași, Ionel Iloae, care ne spunea că a ajuns o persoană cu handicap după doza a doua cu Pfizer, am descoperit, absolut întâmplător, o altă victimă a vaccinului. Este vorba despre Silviu Geană, președintele Federației Sindicaliștilor din Silvicultură – Silva, care a ajuns să aibă exact aceeași afecțiune, însă după vaccinarea cu Johnson. Și acesta, dintr-un bărbat perfect sănătos în vârstă de 45 de ani, a ajuns să nu se mai poată deplasa decât cu ajutorul cârjelor, din cauza aceluiași infarct osos, care i-a provocat necroză cap femural bilaterală. 

    1. Dexametazona este arma Ocultei.

    nu protejeaza deloc impotriva omicron !

    nu va mai injectati cu otravuri!  

    omicron inregistreaza 52 mutatii la nivelul spike-urilor ... in timp ce vaccinul a fost construit pt varianta initiala alpha (de fapt pentru spike-urile acestei variante) 

    concluzia?

    nu va vaccinati cu seruri mutagene care va lucreaza la gene si va face sclavi cu certificat verde !  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb