OMV recrutează, până în 2016, 1.600 de persoane

F.A.
Comunicate de presă / 1 august 2013

OMV recrutează 1.600 de persoane până în 2016, datorită dezvoltării planificate pentru sectorul de explorare şi producţie a petrolului şi gazelor naturale, arată un comunicat trimis redacţiei.

Gerhard Roiss, CEO al OMV, a declarat: "OMV se concentrează pe dezvoltarea sectorului de Explorare şi Producţie încă din 2011, fapt ce influenţează pozitiv piaţa muncii. Pentru a ne atinge obiectivele de dezvoltare, vom avea nevoie de sprijinul a încă 1.600 de angajaţi. Astfel, suntem interesaţi să cunoaştem persoane motivate, cu pregătire tehnică, interesate să lucreze în unele dintre cele mai interesante locuri din lume".

OMV intenţionează să recruteze atât la nivel naţional, cât şi la nivel internaţional. Compania îşi propune să angajeze nu doar persoane cu experienţă în domeniu, ci şi absolvenţi ai universităţilor de geoştiinţe şi inginerie petrolieră, oferindu-le tinerilor oportunitatea de a-şi construi o carieră în sectorul tehnic.

"În ultimele luni, OMV a pus bazele unor noi căi pentru dezvoltare, prin investiţii semnificative în Norvegia şi Marea Neagră. Pentru acestea dar şi alte proiecte internaţionale, compania va recruta noi angajaţi. În anii următori, peste două miliarde de euro vor fi investiţi anual în producţia de petrol şi gaze naturale. OMV este partener în dezvoltarea câmpurilor de gaze Aasta Hansteen şi Zidane din Marea Norvegiei, activităţile presupunând dezvoltarea unei platforme masive de gaze naturale, de ultimă generaţie. În Marea Neagră, OMV dezvoltă în prezent ceea ce ar putea reprezenta cea mai mare descoperire de gaze naturale din istoria companiei", se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb