One United Properties a vândut aproape 60% din unităţile rezidenţiale de la One Herăstrău Vista în numai trei luni

G.D.
Piaţa de Capital / 3 noiembrie 2022

One United Properties a vândut aproape 60% din unităţile rezidenţiale de la One Herăstrău Vista în numai trei luni

One United Properties (BVB: ONE), principalul investitor şi dezvoltator imobiliar de proiecte sustenabile rezidenţiale, de birouri şi mixte de ultimă generaţie din România, anunţă că a vândut în numai trei luni aproape 60% din unităţile rezidenţiale de la One Herăstrău Vista, conform unui comunicat remis redacţiei. Dezvoltarea rezidenţială exclusivistă localizată lângă Parcul Herăstrău include 117 unităţi locative, dintre care 69 erau deja vândute la data de 30 septembrie a acestui an. Valoarea brută de dezvoltare pentru One Herăstrău Vista este de 38,1 milioane de euro, iar livrarea este estimată pentru septembrie 2024.

Potrivit sursei citate, One Herăstrău Vista este o dezvoltare premium definită de un design sofisticat, spaţii verzi şi vedere panoramică, precum şi un concept centrat pe ideea de comunitate. Dezvoltarea va include o clădire cu 11 etaje şi o suprafaţă totală construită de 13.440 mp. Prin poziţionarea sa într-o zonă de prestigiu a Bucureştiului, lângă Parcul Herăstrău, dezvoltarea va beneficia de acces la multe zone verzi. One Herăstrău Vista propune viitorilor rezidenţi un design contemporan, elegant, cu finisaje de calitate şi toate avantajele unei clădiri verzi: materiale sustenabile, eficienţă energetică, sisteme de instalaţii care reduc poluarea, calitatea optimă a mediului interior.

"One Herăstrău Vista vine să completeze colecţia One Herăstrău din portofoliul nostru, alături de dezvoltările One Herăstrău Park, One Herăstrău Plaza şi One Herăstrău Towers, respectând aceleaşi standarde în materie de design şi sustenabilitate care au devenit deja embleme ale One United Properties. Pe lângă designul spectaculos, un element definitoriu pentru această nouă dezvoltare rezidenţială este proximitatea cu una dintre zonele verzi cele mai extinse ale Bucureştiului, parcul Herăstrău, un loc reprezentativ pentru petrecerea timpului liber. Vânzările pentru acestă dezvoltare premium au fost deschise în această vară, iar în numai trei luni am vândut 69 de unităţi din totalul de 117, un semnal excelent al interesului clienţilor pentru această dezvoltare. Opţiunile de accesare a locuinţelor sunt variate, de la plata integrală în avans, la opţiunea de 5 rate egale", a declarat Beatrice Dumitraşcu, CEO Residential Division One United Properties.

Cu apartamente exclusiviste, vedere spectaculoasă, principii sustenabile, design inovator, clădirea cu 11 etaje propune o selecţie de 117 apartamente, de la studiouri sau apartamente cu un dormitor, la cele cu două sau trei dormitoare, precum şi la apartamente de tip penthouse duplex. Pe lângă alte facilităţi oferite comunităţii One, dezvoltarea va beneficia şi de parcare subterană cu 179 de locuri, precum şi de 3 spaţii comerciale, se mai arată în comunicat.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb