One United Properties cumpără de la Ţiriac Group un teren de 2 ha pe malul Lacului Tei

J.P.
Piaţa de Capital / 22 iunie 2021

One United Properties cumpără de la Ţiriac Group un teren de 2 ha pe malul Lacului Tei

Dezvoltatorul One United Properties anunţă încheierea tranzacţiei prin care a achiziţionat de la o companie din cadrul Ţiriac Group un teren de 21.165 mp pe malul Lacului Tei. Valoarea tranzacţiei se ridică la 15 milioane de euro. Pentru terenul respectiv a fost deja emis un certificat de urbanism în vederea construirii, conform unui comunicat remis redacţiei.

De asemenea, compania informează că intenţionează să dezvolte pe terenul astfel achiziţionat un nou proiect imobiliar, One Lake Club, care va fi conceput ca un club rezidenţial cu apartamente cu design contemporan şi facilităţi integrate, precum piscină, spa, sală de sport sau braserie.

Poziţionarea terenului va oferi noului proiect imobiliar pe care compania plănuieşte să îl dezvolte vedere directă asupra Lacului Tei, dar şi acces rapid la facilităţile din zona de Nord a Capitalei sau autostrada A3. Tranzacţia se înscrie în linia strategiei One United Properties de a investi în oportunităţi de dezvoltare premium sustenabile în zone exclusiviste ale Bucureştiului, care se bucură de numeroase facilităţi.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. Sa traiasca sfanta publicitate facuta la momentul oportun, ca bine se mai entuziasmeaza cei care nu vad supraevaluarea pretului dincolo de limitele decentei!

    1. Nu e publicitate, e comunicat de pe BVB. Si chiar daca ar fi publicitate, o oferta publica presupune publicitate, altfel ar fi plasament privat sau deal.

      E MULT ??? E PUTIN ??? AU NEGOCIAT BINE ??? AU CASTIGAT S-AU NU , CEVA DINAINTE ??? LACUL TEI , ESTE UN LOC , NU PERICULOS , CI FOARTE-FOARTE PERICULOS !!! O SPUN DIN PROPRIE EXPERIENTA !!! ACOLO M-AM NASCUT , ACOLO AM COPILARIT , SI AM CRESCUT !!! DINCOLO DE STAVILAR , SPRE MANASTIREA PLUMBUITA , APA NU AVEA DECAT 1 METRU , 1 METRU SI JUMATATE , CEI MAI MARI IL SAREAU PUR SI SIMPLU , MERGAND LA PESCUIT CU UNDITA ''''' LA TUB '''''', LANGA CRESCATORIA DE PESTI , DE ATUNCI , NUMITA TOBOC !!! PE URMA AU VENIT COMUNISTII , CU O DRAGA , SI L-AU '''''' SISTEMATIZAT '''''', LARGINDU-L CU APROAPE UN KILOMETRU , CU PLANUL SA FACA STRAND ACOLO !!! I-AU NENOROCIT PE OAMENI , STRAZI INTREGI AU AJUNS APROAPE SUB APA , PRIMARIA COMUNISTA A TRIMIS DE URGENTA CAMIOANE CARE LE-AU INCARCAT MOBILA , SI PE LOCATARI , DISTRIBUINDU-I DE URGENTA LA BLOCURI , CONSTRUITE DE EI MAI INAINTE , PE STRAZILE MAICA DOMNULUI , SI DOAMNA GHICA !!! LE MAI VAD SI ACUM DISPERAREA SI LACRIMILE DIN OCHII LOR , PRECUM SI LUCRURILE IMBIBATE DE APA !!! DESI LOCUINTA MEA SE AFLA DEPARTE DE GARLA , APA S-A INFILTRAT PRIN PAMANT , SI A AJUNS SUB CASA , TREBUIND SI NOI SA PARASIM ACELE LOCURI , UNDE NU SE MAI PUTEA LOCUI !!! BLESTEMATI , SA FIE COMUNISTII !!! SI NEBUNIILE LOR DIN CAP !!! DE ASTA SPUN : AM IMPRESIA CA , ONE UNITED ASTIA , NU PREA STIU CE-AU CUMPARAT !!! ACOLO , DACA NU FACI MAI INTAI O TEMELIE URIASE SI ADANCA , DIN BETON SI ARMATURA , NICI SA NU TE GANDESTI SA CUMPARI CEVA !!! DACA SAPI CE SAPI , DAI REPEDE DE APA DE GARLA !!! CRED CA , NUMAI TIRIAC A CASTIGAT DIN TRANZACTIA ASTA !!! NICI POMENEALA SA VREI SA FACI , CEVA SUBTERAN , CA NU AI CUM , DIN CAUZA APEI !!! VEZI CE INSEAMNA , SA CUMPERI ORBESTE ??? STIU EU CE SPUN !!! V-OM TRAI , SI V-OM VEDEA !!!

      O SA VADA EI , BUCURIA PAMANTULUI , CAND OR INCEPE SAPATURILE !!! CARTIERUL ALA ,E INUNDABIL , JUMATATE DIN EL , NU MAI EXISTA !!! NU AI SIGURANTA NICI DACA TORNI CIMENT S-AU BETON , PE TREMEN LUNG , APA MACINA TOT !!! DE PARCARI SUBTERANE , PENTRU MASINI S-AU ALTCEVA , NICI NU POATE FI VORBA !!! DAR STITI CUM E VORBA AIA , PIERZI, CASTIGI , INVESTITOR TE NUMESTI !!! DUPA PAREREA MEA , S-AU PACALIT URAT DE TOT !!!

      Prietene,scuza-mi indrazneala de a răspunde.In primul rand ,nu ești în domeniu.El(terenul)are autorizatii.Intotdeauna cand se depun acte pt.autorizari se cer studii geo.Sa pp.ca nu au existat(mă indoiesc).Sunt o grămadă de soluții pt.a se putea construi.Costa mai scump dar se recuperează din pret apartamente.Cat despre piata imobiliara, în 2 ani, cel mult, cererea va depasi cu mult oferta de apt.noi din piata.Cine are în construcție acum,sau în curs de finalizare apartamente vor da o adevărată lovitura.Gandeste ca odată puzurile suspendate(au deja 6 luni) autorizatii nu s-au mai dat și nici nu se vor mai da anul asta.Lipsa autorizațiilor de anul asta o vei vedea în creșterea cererii în anul următor și....în preturi.O sa-ti taie respirația preturile viitoare.Si se vor vinde.Cerere și oferta...nu?

    Probabil ca i-a pacalit Tiriac, dar se vor scoate de la cei care subscriu in oferta..

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb