Onix Park North Area Residence, investiţie de 32 milioane euro

R.R.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 23 noiembrie 2018

Onix Park North Area Residence, investiţie de 32 milioane euro

"Primele 600 de apartamente din ansamblul imobiliar urmează să fie livrate în 2019"

Onix Residence a anunţat, ieri, că urmează să livreze primele 600 de apartamente din proiectul Onix Park North Area Residence, anul viitor.

Potrivit comunicatului transmis de către dezvoltator, investiţia în complexul amplasat în zona Aviaţiei - Şoseaua Pipera, se ridică la 32 de milioane de euro.

Conform reprezentanţilor proiectului, construcţia primei faze a Onix Park a demarat în urmă cu cinci luni, până în prezent fiind vândute aproximativ 150 de locuinţe.

Cele 600 de locuinţe sunt grupate în două imobile cu un regim de înălţime redus, P+4 etaje, şi un imobil cu un regim de înălţime S+P+11 etaje, care vor fi finalizate în lunile iunie şi noiembrie ale anului viitoare, au mai spu aceştia.

Maria Andrei, manager de vânzări al proiectului, a declarat: "În total, Onix Park North Area Residence va include aproximativ 2.000 de locuinţe, acesta urmând să fie cel mai mare ansamblu rezidenţial din zona Aviaţiei - Şoseaua Pipera. Chiar dacă în zonă au fost anunţate numeroase proiecte, oferta de locuinţe aflate în dezvoltare este una redusă raportat la zecile de mii de persoane care lucrează în zonele Barbu Văcărescu - Pipera. Facilităţile proiectului şi preţurile atractive sunt alţi factori care au dus deja la contractarea a circa un sfert din locuinţele din prima fază".

Datele transmise de către dezvoltator arată că, în prezent, mai sunt disponibile la vânzare apartamente cu două camere şi două bai; locuinţe cu trei camere şi penthouse-uri, având suprafeţe care pleacă de la 70 de metri pătraţi construiţi şi preţuri care pornesc de la 64.600 de euro + 5% TVA.

Comunicatul mai notează: "Proiectul va dispune de o multitudine de facilităţi, printre care un centru SPA, sală de fitness, grădiniţă cu program prelungit, spaţii comerciale şi un supermarket, farmacie, precum şi numeroase spaţii verzi şi de joacă pentru copii, zone pietonale şi de promenadă pe malul lacului din imediata apropiere a ansamblului. Proiectul va pune la dispoziţia locatarilor şi vizitatorilor şi numeroase locuri de parcare, atât supraterane cât şi subterane. Onix Park este amplasat în zona de nord a Bucureştiului, în apropierea proiectelor de birouri dezvoltate în zonele Barbu Văcărescu - Floreasca - Pipera şi a numeroa­se puncte de interes public (Serviciul de Paşapoarte, instituţii de învăţământ şi clinici medicale private)".

Dezvoltatorul ansamblului rezidenţial din nordul Capitalei a finalizat peste 1.000 de apartamente în proiecte precum Onix Residence, amplasat în zona Orhideea din Bucureşti, şi Onix Blue Mamaia Nord, amplasat pe litoral.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb