Orange continuă extinderea reţelei sale şi adaugă Baia Mare pe harta oraşelor 5G

D.R.
Miscellanea / 18 iulie 2023

Orange continuă extinderea reţelei sale şi adaugă Baia Mare pe harta oraşelor 5G

Orange România continuă extinderea reţelei sale 5G/5G+ la nivel naţional şi, începând de astăzi, oferă locuitorilor, autorităţilor publice şi companiilor din Baia Mare acces la cea mai bună experienţă de conectivitate, informează un comunicat de presă, remis astăzi.

De acum, locuitorii oraşului Baia Mare vor beneficia nu doar de vitezele ultra-rapide ale reţelei 5G+, ci şi de un grad de acoperire în proporţie de 100%. În plus, clienţii din Baia Mare au parte de discounturi speciale de 100 euro pentru achiziţia unui telefon 5G prin programul Buy-Back 5G, iar abonamentele Orange din această perioadă vin cu reduceri de 20% în magazinele Orange din Baia Mare.

Baia Mare se adaugă seriei de noi oraşe acoperite în ultimele luni, reţeaua Orange 5G/5G+ fiind astfel prezentă în 34 de oraşe de pe întreg teritoriul ţării, precum: Arad, Bacău, Craiova, Braşov, Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi, Miercurea Ciuc, Sibiu, Suceava, Oradea, Timişoara şi Târgu Mureş, dar şi în localităţi din judeţul Ilfov, staţiuni montane şi estivale. Totodată, numărul oraşelor care beneficiază de acoperire 5G în proportie de 100% a crescut constant, astea fiind: Arad, Baia Mare, Bucureşti, Miercurea-Ciuc, Satu Mare, Sibiu, Suceava şi Târgu Mureş.

Astfel, clienţii cu un abonament Orange 5G şi un dispozitiv compatibil vor beneficia de acces în cea mai rapidă reţea 5G din România, ce oferă viteze ultra-rapide de până la 1,5 Gbps. De altfel, performanţa reţelelor Orange a fost recent reconfirmată de către ANCOM, care în baza măsurătorilor făcute de utilizatori români prin Netograf.ro, a stabilit că utilizatorii Orange România au avut, în ultimii 6 ani, cele mai mari viteze medii din România, atât pentru internetul fix, cât şi pentru cel mobil.

Orange România continuă să faciliteze accesul la cele mai noi şi performante tehnologii de reţea atât prin extinderea acoperirii, cât şi prin portofoliul de abonamente şi telefoane 5G pe care le oferă.

Cu ocazia lansării 5G în Baia Mare, exclusiv în magazinele din oraş, abonaţii Orange beneficiază până pe 16 august, de o ofertă specială Buy-Back 5G. Prin intermediul acesteia, clienţii sunt recompensaţi cu un discount de 100 euro, în loc de 40 euro la achiziţia unui telefon 5G, atunci când aduc într-un magazin Orange un telefon vechi, evaluat la minim 10 euro. În plus, aceştia au parte de reduceri de 20% pe toata perioada contractuala pentru abonamentele 5G, FUN02, FUN11, FUN12, FUN13 încheiate in magazinele Orange din Baia Mare până 16.08.2023.

Noi oportunităţi de dezvoltare pentru afaceri: Cu viteze maxime de descărcare de până la 1,5 Gbps reţeaua Orange 5G+ este capabilă să ofere utilizatorilor o experienţă similară celei oferite de internetul prin fibră optică şi deschide noi oportunităţi de dezvoltare în zona de inovaţie şi cercetare.

Oferta Orange cuprinde şi soluţii Wi-Fi 5G la punct fix pentru administraţii publice ori companii, de care pot acum beneficia şi clienţii din Baia Mare. Abonamentul Office Net 5G asigură internet fix, iar cu ajutorul router-ului prevăzut cu Wi-Fi 6, inclus gratuit în pachetul pe 24 de luni, pot fi conectate wireless mai multe dispozitive smart.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb