ORBAN: Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine

G.B
Politică / 18 iunie 2021

Cîţu este în poziţia pe care o are ca urmare a negocierilor conduse de mine

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, astăzi, la Brăila, că negocierile în care Florin Cîţu a fost desemnat premier au fost conduse de el, în calitate de preşedinte al PNL la acea vreme, potrivit Agerpres.

Orban a declarat:"Unii care îl susţin astăzi pe domnul Cîţu şi chiar domnul Cîţu sunt în poziţiile pe care le au ca urmare a negocierilor care au fost conduse de mine, ca preşedinte al PNL. Candidatul oficial la funcţia de prim ministru al PNL în campanie electorală am fost eu. La negocieri, după prima formă a mandatului, care a fost Florin Cîţu premier şi Ludovic Orban preşedintele Camerei Deputaţilor, am flexibilizat după un blocaj de şase zile, dacă vă aduceţi aminte. Am flexibilizat mandatul cu a doua variantă, Ludovic Orban premier şi Florin Cîţu preşedintele Senatului şi asta a deblocat negocierile. Până la urmă, între mine şi Florin Cîţu pentru poziţia de premier, preferinţa pentru domnul Cîţu a fost manifestată de partenerii de coaliţie de la USR PLUS, la momentul respectiv. Până una alta, negocierile de formare a acestei coaliţii au fost conduse de mine, în calitate de preşedinte al PNL".

Ludovic Orban a mai precizat că nu s-ar fi aşteptat nicio secundă din partea unor colegi, pe care i-a susţinut în trecut pentru ocuparea unor funcţii şi în care a investit încredere, să nu fie alături de el în campania internă pentru preşedinţia partidului.

Orban a completat: "Ieri s-au împlinit patru ani de la alegerea mea ca preşedinte al PNL. În 2017, am preluat partidul într-o stare nu foarte bună, demoralizat după ce pierduse alegerile într-un mod ruşinos în faţa PSD, cu un scor de doar 20%. Partidul era sub 18% în sondajele de opinie. Practic, eu am construit şi am pus în practică strategia, încercând să ţin unit Partidul Naţional Liberal, să asigur reprezentarea fiecărei grupări, fiecărei personalităţi în parte, din cauza asta m-am bizuit pe toţi oamenii din partid, indiferent dacă unii mă simpatizau sau nu, dacă au votat cu mine la congres sau dacă nu. Eu nu am operat o discriminare între membrii PNL în funcţie de opţiunile lor individuale. Pur şi simplu, am încercat să construiesc o echipă a PNL, astfel încât să reuşim să ne atingem obiectivele şi ne-am atins aceste obiective. Faptul că, astăzi, sunt colegi de-ai mei, care au colaborat cu mine, care au fost susţinuţi de mine pe diferite funcţii şi pe diferite poziţii, colegi în care am investit, sigur că este un lucru care mă afectează, pentru că, la unii dintre ei, nici nu mi-aş fi pus o singură secundă problema să nu fie alături de mine. Ce-i determină în opţiunea lor este problema fiecăruia",.

Ludovic Orban a participat astăzi, în judeţul Brăila, la o acţiune de campanie în localitatea Viziru, unde au loc alegeri locale parţiale pe 27 iunie.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Isi dau la gioale baietii astia care colcaie de valori euro.

    1. PNLeprele incep sa se sfasie intre ele la fel ca si clanurile de interlopi care isi disputa zonele de influenta.Odata cu inceperea campaniei pentru ocuparea postului de presedinte al PNL,clanurile care conduc azi PNL,au inceput sa se sfasie ca si cainii si fiecare clan incearca sa atraga de partea lui cati mai multi infractori din PNL care sa sustina un candidat sau altul.Din ce vedem,clanul lui ORBAN,incepe sa piarda tot mai mult teren in fata clanului care il sustine pe CATU.Ieri,am avut ocazia sa facem cunostinta cu unu dintre INTERLOPII care il sustin pe CATU.Numele interlopului,este VOICULESCU LIVIU,un infractor periculor care desi are un dosar penal la DIICCOT pentru Constituirea uni Grup Ifractional,a fost ale Senator PNL,datorita marii sume de bani cu care a cotizat la PNL din salile de PACANELE pe care le detine in Slatina,unde are MONOPOL.Aflati intr-o vizita de sustinere a candidatului PNL la functia de primar al comunei Deveselu,VOICULESCU s-a dovedit un demn urmas al lui HIMMLER,spunandule locuitorilor comunei ca nu vor primi de la Guvern nici un leu pentru dezvoltare,daca nu isi declara apartenenta la PNL si renuntarea la sustinerea PSD.Militianu,un obscur ofiteras care a fost trecut repede in rezerva pentru comiterea unor fapte penale,iata ca are apucaturi naziste dorind disparitia unui partid politic.Si ca si Voiculescu,PNL este bine garnisit cu astfel de specimene. Romani,votati candidatii PNL,ca altfel o sa fiti izgoniti din Tara iar copii va vor fi vanduti strainilor.!

    Sica baiatule, nu stiu daca iti dai seama, dar de ceva vreme au loc niste miscari puternice de trupe in PNL, directionate catre tabara lui Cîţu, care beneficiaza de sprijinul Sistemului securist-mafiot si al Plavanului! In aceste conditii, se pare ca zilele tale la conducerea PNLeprelor sunt numarate, ca apoi sa apari cu eticheta de "invitat la DNA"! Sica tata, eu cred ca, chiar daca pierzi presedintia in fatza lui Cuţulica, tot vei avea o mica multumire sufleteasca, daca castigi macar presedintia bar-ului PNL! Macar de-acolo poti sa-ti ineci amarul!

    1. Pace ție.

      Si tie, asemenea!

      Domnule Orban. Potrivit celui mai IN"competent" prim ministru pe care l-a avut Romania dupa revolutie,adica MILICA BOC,deja ,colegii din PNL,v-au lasat fara BENZINA si in curand,atunci cand COTA dumneavoastra de BENZINA pe care CATU vo acorda se va termina,o sa ramaneti SOMER,asa ca ,eu,cred ca este cazu sa va cautati servici ca sa nu ajungeti sa traiti iarasi cu un venit lunar de 1000 de lei.Poate vorbiti cu doamna TRAILA si va angajeaza dansa si sotul ei ca ARHIVAR la firma pe care o detin.De la LAGAVULIN,o sa ajungeti la VOTCA SANIUTA,insa nu ar fi pre rau. Va urez SUCCESURI.!

    Oportnismul, lipsa de scrupule, foamea de ciolan, asta ai mana dl Orban! Tu ai avut incredere int un bufon si niste parasute? Serios?

    Asa domnule, a ajuns acolo ca l-ai ajutat.

    Problema este ca daca iti ia locul Catu, o sa ai o pozitie tare difcila in PNL. Ia aminte la ce s-a intamplat cu Geoana, Ponta si mai demult Roman si altii dupa ce au fost inlaturati de la sefie.

    Lupta domnule cu toate armele, ca altfel o sa fii nevoit sa-ti cauti alt partid 

    1. Doresc sa aiba soarta lui Dragnea,si orban si catu

      Mai adauga: joianus, barna, ghinea, clitoricloti, voiculescu.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb