Orbis va deschide ibis Styles Bucharest City Center, în 2020

A.T.
Ziarul BURSA #Companii #Construcţii / 17 octombrie 2018

Orbis va deschide ibis Styles Bucharest City Center, în 2020

Orbis Hotel Group, cel mai mare operator hotelier din Europa de Est şi partener strategic al AccorHotels a semnat un contract de management pentru un nou hotel ibis Styles în centrul Capitalei.

Gilles Clavie, preşedinte şi CEO al Orbis, a declarat: "Europa de Est oferă destinaţii noi, unice, atât pentru cei care călătoresc în scop de afaceri, cât şi în interes personal, din întreaga lume. În plus, economiile ţărilor din această parte a lumii sunt în creştere, la fel şi puterea de cumpărare. Cu siguranţă, vedem potenţialul şi de aceea extindem într-un mod dinamic reţeaua noastră de hoteluri din această regiune sub mărcile AccorHotels. În prezent oferim 129 de hoteluri în 12 ţări şi avem peste 40 de proiecte noi, semnate".

Noul hotel ibis Styles, ce urmeză să fie deschis în primul trimestru al anului 2020, este dezvoltat în parteneriat cu proprietarul şi investitorul român Dentotal Hospitality şi va fi administrat de Orbis.

Frank Reul, director de dezvoltare al Orbis & AccorHotels Europa de Est, a precizat: "Cu 11 hoteluri în prezent şi alte 10 în plan, România este o piaţă cheie pentru noi şi suntem mândri că, în parteneriat cu Dentotal Hospitality, ne consolidăm în continuare poziţia de lider prin deschiderea ibis Styles City Center, care va fi unul dintre cele mai fermecătoare şi elegante hoteluri din Bucureşti. Vom continua să căutăm oportunităţi de dezvoltare pe piaţă, ce demonstrează un potenţial puternic pentru brandurile de vârf ale AccorHotels".

ibis Styles Bucharest City Center va fi situat pe strada Ştirbei Vodă, la câţiva paşi de Ateneul Român, Palatul Regal, Opera Naţională şi Gara de Nord. Hotelul va oferi 152 de camere, inclusiv camere pentru familii şi pentru oaspeţii cu dizabilităţi, un restaurant, bar, săli de conferinţă, precum şi parcare proprie.

Bluza românescă, emblematica "ie", va fi inspiraţia pentru povestea şi designul interior al ibis Styles Bucharest City Center. Ambiţia noastră este aceea de a prezenţa oaspeţilor noştri atât arta locală deosebită, cât şi modernitatea României, transmit reprezentanţii companiei.

Marca ibis Styles deţine mai mult de 420 de hoteluri la nivel global, în 45 de ţări.

Grupul hotelier Orbis este cel mai mare lanţ de hoteluri din Polonia şi Europa Centrală şi de Est. Orbis deţine 129 de hoteluri şi este singurul licenţiator pentru toate brandurile AccorHotels în 16 ţări: Bosnia şi Herzegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Estonia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Muntenegru, Polonia, România, Serbia, Slovacia şi Slovenia. Grupul are în total 21.000 camere. Hotelurile operează sub brandurile Sofitel, Pullman, M Gallery, Novotel, Mercure, ibis, ibis Styles şi ibis budget. Aceste branduri oferă servicii de calitate la diferite standarde, variind de la lux de 5 stele la hoteluri economice de 1 stea.

Din 1997, Orbis SA este cotată la Bursa din Varşovia.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb