Orlando Bloom devine noul brand ambassador Staropramen la nivel global

A.V.
Comunicate de presă / 9 iunie 2023

Orlando Bloom

Orlando Bloom

Orlando Bloom, celebrul actor din seria Lord of The Rings, este noul ambasador Staropramen la nivel global, potrivit unui comunicat al Bergenbier S.A.

Staropramen este unul dintre brandurile premium produse de Bergenbier în fabrica din Ploieşti, iar gama berii pragheze mai cuprinde sortimentele Staropramen Dark, Unfiltered şi 0,0% alcool.

Bogdan Jianu, Marketing Director Bergenbier, spune: "Suntem încântaţi de asocierea cu un nume important cum este Orlando Bloom. Staropramen continuă să fie o bere apreciată în segmentul premium din România, un brand ce se diferenţiază printr-un gust distinct. Prin acest nou parteneriat la nivel global, Staropramen îşi consolidează statutul de bere făcută de experţi pentru experţi".

Virginia Radu, Senior Brand Manager Premium Brands, afirmă: "Maeştrii berari Staropramen sunt recunoscuţi pentru vasta experienţă în fabricarea berii, oferind un gust bogat şi îndrăzneţ. Toate acestea sunt parte din povestea brandului nostru, elemente ce ne ajută să ne diferenţiem pe o piaţă extrem de competitivă în România, în special în segmentul premium. Credem că publicul va primi foarte bine alegerea lui Orlando Bloom ca ambasador Staropramen".

La rândul său, Orlando Bloom declară: "Sunt foarte fericit să reprezint un produs precum Staropramen. Cred că este important să colaborezi cu branduri care practică ceea ce predică. Aceasta este o bere cu un gust grozav, produsă de nişte oameni incredibil de talentaţi".

În România, Staropramen este produsă de Bergenbier S.A. şi distribuită prin reţeaua de parteneri în canalele modern trade şi traditional trade, precum şi în locaţiile HoReCa.

Noua campanie publicitară pentru Staropramen este filmată în Praga. Spot-ul tv este disponibil în România începând cu luna iunie şi se concentrează pe istoricul Staropramen.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb