Începând cu luna noiembrie, echipa OSHO deschide un restaurant în Centrul Vechi, Oro Toro by OSHO, investiţia în noul restaurant fiind de 300.000 euro, iar managementul estimează o cifră de afaceri pentru 2015 de un milion de euro, arată un comunicat remis redacţiei.
"Ne-am dorit să aducem experienta OSHO mai aproape de români, în inima oraşului şi să le oferim aceeaşi experienţă premium cu care i-am obişnuit, dar acum sub un concept de pub Oro Toro by OSHO. Meniul este unul divers de la salate, burgeri, celebrele fripturi din carne de vită maturata sau proaspătă, garnituri şi deserturi. Păstrăm tradiţia şi calitatea prin cele mai bune preparate din viţă precum Angus beef măturată, dar şi cutt-uri locale, totul aliniat la nivelul de preţ al zoneiˮ, explică Giorgos Malideros, Proprietar OSHO.
Odată cu deschiderea Oro Toro by OSHO, managementul îşi propune să atragă o nouă categorie de clienţi care nu au experimentat până acum gustul autentic OSHO, în special tineri care vor să ia masa în atmosfera specifică unui pub şi de asemenea turiştii care aprecieaza cutt-urile suculente.
Oro Toro by OSHO are o capacitate de 120 de locuri.