OTP Bank lansează un credit online de nevoi personale

S.B.
Bănci-Asigurări / 23 martie 2021

OTP Bank lansează un credit online de nevoi personale

OTP Bank continuă strategia de dezvoltare digitală a portofoliului prin lansarea unui nou instrument de creditare, Creditul 100% online de nevoi personale în lei, cu o durată de aprobare şi punere la dispoziţie a banilor de doar 30 de minute, potrivit unui comunicat remis redacţiei.

Creditul online de nevoi personale este disponibil pentru clienţii noi împreună cu pachetul de cont curent "LeZero", care include Cont Curent, Card de debit, Internet & Mobile Banking, fiind astfel obţinute printr-un parcurs 100% online.

Pentru lansarea Creditului online de nevoi personale în lei, OTP Bank a colaborat cu start-up-ul local FintechOS şi partenerul de consultanţă Deloitte. Tehnologia FintechOS este utilizată şi pentru procedura de onboarding digital şi permite recunoaşterea automată a datelor (OCR), preluarea automată a acestora în sisteme şi recunoaştere facială, precum şi un modul automat de analiză şi decizie.

"Procesul accelerat de diversificare a ofertei digitale, început în 2020 cu procesul de onboarding persoane fizice şi noua soluţie de internet şi mobile banking, continuă şi în 2021 cu noi produse şi servicii bancare disponibile online în platforma Octavian. Nevoia de finanţare este prezentă, iar prin creditul de nevoi personale, care poate fi acum accesat şi 100% online, venim în întâmpinarea celor care îşi doresc să devină clienţi OTP Bank şi pentru care timpul este valoros. Aşadar, ne adresăm celor care au nevoie şi doresc un mod eficient de interacţiune cu banca lor, cu o variantă mai rapidă de finanţare, facilitată de tehnologia din spatele acestui produs şi de avantajele pachetului LeZero pentru contul curent", a declarat Roxana Hidan, Director General Adjunct OTP Bank România, divizia Retail.

Pentru a aplica pentru credit, clientul selectează parametrii împrumutului, suma dorită, oferă detaliile necesare despre situaţia financiară şi datele de identificare, după care verificarea şi confirmarea informaţiilor este realizată printr-un apel video. Analiza şi verificarea clientului, a veniturilor declarate şi a istoricului de creditare au loc automat şi, în cazul unui răspuns pozitiv, contractul se generează pe loc şi este semnat electronic.

Aprobarea şi punerea la dispoziţie a banilor are loc în aproximativ 30 de minute şi nu implică comisioane de analiză dosar, administrare credit sau de deschidere cont curent. În plus, în cazul în care clientul încasează salariul într-un cont deschis la OTP Bank, beneficiază de o reducere cu 1 punct procentual la dobândă.

Suma maximă accesibilă prin Creditul online de nevoi personale în lei este de 66.000 lei, pentru o perioadă de maxim 5 ani, cu o dobândă fixă începând de la 7,99% pe an. Exemplele de calcul ne arată că pentru un credit în valoare de 45.000 lei, pentru o perioadă de 5 de ani, rata lunară se ridică la 912 de lei, iar DAE este de 8,29%.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb