OTP Bank România lansează Fundaţia Dreptul la Educaţie

Ziarul BURSA #Comunicate de presă / 9 octombrie 2014

Educaţia financiară, cea mai bună investiţie

OTP Bank susţine şi promovează o atitudine financiară responsabilă, în rândul liceenilor

Metodologie interactivă unică, ce reuneşte cele mai eficiente elemente şi mijloace de educaţie economică de la nivel mondial

Planuri de învăţământ în domeniul financiar, economic şi management, bazate pe informaţii ştiinţifice

OTP Bank Romȃnia anunţă lansarea propriei fundaţii, "Dreptul la Educaţie", ce susţine şi promovează o atitudine financiară responsabilă în rândul liceenilor. Fundaţia "Dreptul la Educaţie" este susţinută atât de către OTP Group şi subsidiara locală, OTP Bank Romȃnia, cât şi de Fundaţia grupului, Fáy András din Ungaria, cu o tradiţie de peste 20 de ani.

Fundaţia "Dreptul la Educaţie", prin brandul educaţional OK Center, urmăreşte dezvoltarea aptitudinilor financiare, economice şi manageriale în rândul liceenilor. În cadrul modulelor de training, sunt prezentate concepte economice şi financiare de bază, într-un limbaj adaptat vârstei elevilor, pe baza unei metodologii nonformale, în limba engleză. Trainingurile sunt susţinute la nivel naţional, pe parcursul întregului an. Programele OK Center ale Fundaţiei "Dreptul la educaţie" sunt gratuite.

Atât metodologia, cât şi curriculum-ul sunt adaptate permanent la tendinţele actuale şi nevoile grupului ţintă. Metodele pedagogice utilizate se bazează pe interacţiune şi reunesc concepte din psihologie, comunicare şi marketing. Toate programele constau în module de 4-6 ore. Numărul acestora depinde de conţinut şi de abordările metodologice folosite de traineri.

"Tinerii au nevoie să înveţe care este valoarea banilor şi modul în care resursele financiare pot lucra în sprijinul lor. Contextul economic şi studiile recente relevă un nivel de educaţie financiară sub medie, în România, ceea ce validează necesitatea dezvoltării educaţiei financiare a noii generaţii. Este o misiune pe care avem datoria să ne-o asumăm cu toţii." László Diósi - CEO, OTP Bank România şi Preşedinte al Fundaţiei Dreptul la Educaţie.

De-a lungul celor 10 ani de prezenţă în România, OTP Bank a lăsat o amprentă importantă în susţinerea educaţiei. Un exemplu este campania "Dreptul de a Citi". Pe parcursul celor patru ani de campanie, OTP Bank Romȃnia a redat dreptul de a citi unui număr de peste 31.000 de copii, din 165 de şcoli rurale, prin donarea a peste 103.000 cărţi. OTP Bank România va continua să investească în proiecte sociale, şi, în mod special, prin intermediul Fundaţiei nou lansate, în proiecte din sfera educaţiei.

OTP Bank România, subsidiară a OTP Bank, cel mai mare grup bancar independent din Europa Centrală şi de Est, este un furnizor integrat şi auto-finanţat de servicii financiare. Cu o abordare definită prin responsabilitate, angajament şi profesionalism, OTP Bank România înţelege nevoile clienţilor şi contextul actual al pieţei şi este un partener de încredere în furnizarea de servicii financiare.

OTP Bank oferă servicii financiare universale în Ungaria, România, Muntenegru, Croaţia, Bulgaria, Rusia, Ucraina, Slovacia şi Serbia, pentru mai mult de 13 milioane de clienţi, prin intermediul unei reţele teritoriale de peste 1500 de unităţi, ATM-uri şi canale electronice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

17 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9738
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4662
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2921
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9047
Gram de aur (XAU)Gram de aur369.6415

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb